Fortunes of Egypt

door IGT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94.27%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Fortunes of Egypt:

232 plays

Gokkast beoordeling

Fortunes of Egypt
RTP 94.27%
Volatiliteit MED

Fortunes of Egypt

Fortunes of Egypt is een videoslot van IGT geïnspireerd op het oude Egypte. Een thema dat zeker niet onbekend is, maar wel eentje die razend populair is en onder vele spelers favoriet is. Niet zo gek te bedenken dus dat spel providers hierop inspelen.

Je speelt Fortunes of Egypt vanaf € 0,10 cent per spin en je kunt tot maximaal € 100,- per spin inzetten. De maximale winst die je kunt pakken is vastgesteld op vijfduizend keer de inzet.

Daarnaast speel je de gokkast ook nog eens voor één van de drie niet progressieve jackpots, die het spel extra spannend maken.

Het uitkeringspercentage bedraagt 96,2%, wat netjes op het gemiddelde ligt voor een slot als deze. Wel willen we je, zoals altijd, aanraden om dit te controleren, gezien er ook versies in omloop zijn waarbij de RTP vele malen lager ligt.

Fortunes of Egypt speelregels

De gokkast heeft vijfentwintig winlijnen die zijn onderverdeeld op vijf rollen met drie rijen symbolen. Winnende spins maak je door minimaal drie gelijke symbolen te bemachtigen op één van deze winlijnen. De gokkast kent een wild symbool die je kunt inzetten als joker, waardoor dit symbool je kan helpen om winnen combinaties te vormen.

Het wild symbool is de farao en kan enkel op de eerste, tweede en derde rol voorkomen. De gokkast heeft ook een scatter symbool, de scarabee. Hiermee activeer je de gratis spins bonus feature. Je dient hiervoor wel minimaal drie scarabeeën te draaien.

Met drie van deze scatters ontvang je acht gratis spins en met vier scatters krijg je twintig gratis spins. Maar houd je vast. Heb je vijf scatters te pakken, activeer je maar liefst honderd gratis spins. Wat deze feature helemaal verassend spannend maakt is dat je de feature kunt re-triggeren en tot maximaal duizend gratis spins kunt ontvangen.

Tijdens de gratis spins feature is er ook een vermenigvuldiger actief. Alle winsten die je gedurende deze ronde maakt, zullen worden verdubbeld. Hierdoor zijn er hele leuke winsten te pakken.

Jackpot Feature

De jackpot feature is een spannende feature waarbij je kans maakt op één van de drie jackpots. Om de jackpot feature te activeren, zal je drie jackpot symbolen moeten zien te bemachtigen. Je wordt vervolgens meegenomen naar een Pick and Click feature waarbij je de volgende jackpots kunt winnen:

  • Mini Jackpot: 28 keer de inzet
  • Super Jackpot: 200 keer de inzet
  • Grand Jackpot: 800 keer de inzet

Fortunes of Egypt thema en symbolen

De gokkast is geïnspireerd op het oude Egypte, dat op een cartoon-achtige wijze is neergezet. De premium symbolen betalen al uit vanaf slechts twee stuks, waarbij Cleopatra het hoogst uitbetalende symbool is.

De laag uitbetalende symbolen zijn het schip en de slang, wanneer je van dit symbool drie op een winlijn hebt weten te bemachtigen, levert dit je acht keer de inzet op. De Egyptische man is goed voor vijftien keer de inzet. De Sfinx en het oog van Horus leveren je beide vijfentwintig keer de inzet op in een combi van drie. De piramide en het Ankh kruis zijn goed voor zestig keer de inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

De gokkast krijgt niet de originaliteitsprijs gezien het Egyptische thema, maar is zeker wel de moeite waard om eens lekker in te gaan spelen. De gokkast zit echt bomvol met spanning en sensatie die ons enorm verrast heeft.

Het spel is lekker vlot, spannend en er is bovendien heel erg lekker in te winnen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om Fortunes of Egypt te spelen op je mobiele telefoon of tablet. Het spel wordt ondersteund in zowel iOS als Android.

Wil je het spel graag eerst uitproberen? Dan kun je er ook voor kiezen om eerst te spelen in de gratis demo versie, voordat je aan de slag gaat met echt geld. Zo kun je het spel eerst leren kennen en de features ontdekken.

Andere toppers

Een andere gokkast die we graag aan je voorstellen is Age of the Beasts, ontwikkeld door ReelPlay. Dit is een software provider die bij het grote publiek nog niet is doorgebroken, maar die slots ontwikkeld die geweldig leuk zijn en bovendien van hoogwaardige kwaliteit. Age of Beast start je op een speelveld van drie keer vier maar door gebruik te maken van de Infinity Reels kan dit flink worden uitgebreid. Spelen doe je vanaf € 0,25 cent per spin en je kunt tot maximaal vierduizend keer de inzet winnen. De gokkast heeft een hoge variantie en een RTP van 95,57%.

Plunderin’ Pirates Hold and Win is een online slot van iSoftBet dat je speelt vanaf € 0,20 cent per draai. Dit doe je op vijf rollen met drie rijen symbolen en twintig winlijnen. De gokkast kent een aantal hele spannende features, waaronder een gratis spins feature en explodeerde wild symbolen die kunnen zorgen voor hele leuke uitbetalingen. De gokkast heeft een RTP van 96%, wat netjes op het gemiddelde ligt en een medium variantie. Je kunt tot maximaal duizend keer de inzet winnen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...