Royal Spins

door IGT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95%

Volatiliteit MED

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Royal Spins:

26 plays

Gokkast beoordeling

Royal Spins
RTP 95%
Volatiliteit MED

Royal Spins

Royal Spins is een online slot van IGT dat een klassieke uitstraling heeft en een nostalgisch gevoel teweeg weet te brengen.

Je speelt de gokkast met de bekende fruitsymbolen en dit doe je vanaf € 0,50 cent per draai tot maximaal € 150,- per draai. De gokkast heeft een medium variantie en je kunt in het basisspel tot maximaal driehonderd keer de inzet winnen. Maar je speelt Royal Spins vooral voor de spannende progressieve jackpot.

De gokkast heeft een uitkeringspercentage van 96,03%, wat netjes op het gemiddelde ligt. Echter raden we je aan om dit altijd te controleren, gezien er ook versies in omloop zijn die een flink lagere RTP hebben.

Royal Spins speelregels

Spelen doe je op een reels van vijf keer drie met vijf vaste winlijnen. Je speelt daardoor met € 0,10 cent per winlijn. Een winnende spin heb je te pakken wanneer je minimaal drie symbolen heeft weten te landen op één van de vijf winlijnen.

De gokkast heeft twee uitdagende features. De eerste feature is de Crown Feature en deze activeer je wanneer je het kroon symbool minimaal drie keer weet te bemachtigen. Afhankelijk van de hoeveelheid scatters die je hebt, ontvang je minimaal drie en maximaal tien gratis spins. Het is ook mogelijk om de gratis spins feature te re-triggeren. Dit doe je door opnieuw drie scatters te draaien en je kunt tot maximaal twintig gratis spins activeren.

Tevens zijn de Kroon symbolen ook een geldprijs waard. Weet je er vijf van te draaien, heb je tweehonderd keer de inzet te pakken.

Cherry Bonus Feature

De feature waar je de gokkast vooral om speelt is de Cherry Bonus Feature. Om deze te activeren dien je de Cherry meter te vullen. Wanneer je deze vol hebt, activeer je de bonus waarbij je kans maakt op de progressieve jackpot.

Royal Spins thema en symbolen

De gokkast heeft een klassiek uiterlijk, maar is een fruit slot in een modern jasje met een spannende progressieve jackpot. Je speelt de gokkast met de bekende fruit symbolen, zoals onder meer kersen, pruimen, citroenen en sinaasappels.

De kroon is het scatter symbool en hiermee activeer je één van de features. Het hoogst uitbetalende symbool is de rode zeven.

Conclusie en vergelijkbare games

Royal Spins is een vermakelijke gokkast dat een nostalgisch gevoel weet over te brengen en de spanning meegeeft van een moderne gokkast.

De gokkast heeft een lage tot medium variantie, waardoor je in het basisspel al snel leuke kleine bedragen zal binnen halen. Al met al hebben wij ons goed vermaakt in Royal Spins. De gokkast is toegankelijk voor alle soorten spelers, gezien het spelverloop niet ingewikkeld neergezet is.

Wil je Royal Spins ook graag uitproberen? Dan kun je er ook voor kiezen om eens een kijkje te nemen in de demo versie van het spel. Hierin krijg je de mogelijkheid om het spel te leren kennen, voordat je echt geld inzet. Ook is het mogelijk om Royal Spins te spelen op mobiele apparaten. Zo kun je ook van de gokkast genieten wanneer je onderweg bent! Je hebt hier enkel een internetverbinding voor nodig.

Andere toppers

Een andere gokkast die we graag aan je voorstellen is Sevens High Ultra, ontwikkeld door Quickspin en de opvolger van het enorm populaire Sevens High. De gokkast neemt je mee naar het bruisende Las Vegas,w aar je speelt met 25 winlijnen en een minimale inzet van € 0,25 cent per spin. De gokkast kent een aantal featurs, waaronder een re-spin feature en een gratis spins bonus ronde. Sevens High Ultra heeft een hoge variantie en een RTP van 96,06%. Je kunt tot maximaal 6.768 keer de inzet winnen.

Push Gaming heeft Jammin’ Jars 2 uitgebracht, de opvolger van het immens populaire eerste deel, genaamd Jammin’ Jars. Spelen doe je op een veld van acht keer acht en om een winnende combinatie te maken dien je clusters te vormen van minimaal vijf gelijke symbolen. Dit doe je vanaf € 0,10 cent per spin. Je krijgt in de gokkast onder meer te maken met vermenigvuldigers en twee verschillende gratis spins features, waarin je tot maximaal vijftigduizend keer de inzet kunt winnen. Jammin’ Jars 2 heeft een hoge variantie en een RTP van 96,40%.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...