Wheel of Fortune Megaways

door IGT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.46%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Wheel of Fortune Megaways:

52 plays

Gokkast beoordeling

Wheel of Fortune Megaways
RTP 96.46%
Volatiliteit HOOG

Wheel of Fortune Megaways

Wheel of Fortune Megaways is een videoslot ontwikkeld door IGT geïnspireerd op een populaire televisie show, dat je speelt met het Megaways mechanisme. Hierdoor speel je met bijna 1 miljoen manieren om te winnen.

De minimale inzet bedraagt € 0,20 cent per spin en inzetten kan tot maximaal € 200,- per spin. Hierdoor is de gokkast ook geschikt voor spelers die graag aan de slag gaan met grote bedragen. De maximale winst die je kunt pakken is ruim tachtigduizend keer de inzet.

De gokkast heeft een flink hoge variantie en het uitkeringspercentage is met 96,41% aan de ruime kant. Wel willen we je ten alle tijden aanraden om dit te controleren, gezien er ook versies in omloop zijn die een stuk lager liggen.

Wheel of Fortune Megaways speelregels

Het Megaways systeem van de gokkast begint met 117.649 manieren om winnende combinaties te vormen. Een winnende spin heb je te pakken wanneer je minimaal drie gelijke symbolen weet te landen. Ook kent het spel een wild symbool. Dit symbool vervangt alle reguliere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken.

Maar het wild symbool kan meer. Tijdens het basisspel kan het wild symbool ook transformeren naar een Wild Megastack, waarmee het een gehele rol in beslag neemt. Dit staat gelijk aan zeven wild symbolen en kan voor hele leuke uitbetalingen zorgen. Dit kan bovendien nog veel verder uitbreiden in de gratis spins feature.

Gratis spins bonus feature

De gratis spins bonus feature is waar het allemaal om draait in Wheel of Fortune Megaways. Met drie scatters activeer je twaalf gratis spins en afhankelijk van de hoeveelheid scatters die je hebt, activeer je maximaal zestien gratis spins.

Voordat je de bonusronde in gaat, wordt je eerst meegenomen naar het beroemde rad van fortuin, waar je aan zal moeten draaien. Dit rad bepaalt met hoeveel megaways je zult gaan spelen.

Tijdens de gratis spins feature moet je je ogen open houden voor de speciale Expansion Symbol, die twee symbolen kan vervangen en die ervoor zorgt dat je met meer Megaways gaat spelen.

Dit kan uitbreiden tot maar liefst bijna 1 miljoen manieren om winnende combinaties te maken, waarbij je tot ruim tachtigduizend keer de inzet kunt pakken.

Wheel of Fortune Megaways thema en symbolen

De gokkast ziet er geweldig uit en weet het mysterieuze en spannende gevoel van een spelshow goed neer te zetten. De laag uitbetalende symbolen zijn de kaart symbolen en wanneer je er hiervan vijf weet te bemachtigen, levert dit slechts 0,5 keer de inzet op.

De sportauto, speedboat en privé vliegtuig zijn ietsje meer waard en hiermee pak je tot maximaal twee keer de inzet. De diamanten ring levert je tot vijfentwintig keer de inzet op.

De speciale symbolen in het spel zijn het wild symbool, de scatter en het expansion symbool. De laats genoemde zal enkel actief zijn tijdens de gratis spins feature.

Conclusie en vergelijkbare games

Wheel of Fortune Megaways is een geweldige gokkast dat vol spanning en sensatie zit. Het draaien aan een rad voordat je de feature in mag, is sowieso iets waar wij van houden. Dit zorgt er namelijk voor dat het elke keer weer anders kan uitpakken, wat het spel een extra dimensie wee te geven.

Wil je Wheel of Fortune Megaways ook graag uitproberen? Dan kun je ook kiezen om eerst te spelen in de demo versie. Dit is de gratis versie waarin je de kans krijgt om het spel te ontdekken en de features te leren kennen, voordat je aan de slag gaat met echt geld.

De gokkast is voorzien van HTML5 technologie, waardoor je zonder problemen kunt spelen op je mobiele telefoon of tablet. Het spel wordt ondersteund in Windows, iOS en Android.

Andere toppers

en gokkast die we graag aan je voorstellen is The Great Pigsby Megapays, ontwikkeld door Relax Gaming. De gokkast werd in 2019 uitgebracht en is geïnspireerd op The Great Gatsby, maar dan met varkentjes. Spelen doe je met maximaal 117.649 manieren om winnende combinaties te maken, met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai. Je kunt tot maximaal twintigduizend keer de inzet winnen en dit doe je vooral in de spannende en vermakelijke features die verwerkt zitten in het spel. De gokkast heeft een RTP van 96,19%, wat netjes op het gemiddelde ligt en de variantie is hoog.

Een nog wat onbekendere spelprovider is Reel Play. Wellicht een provider waar je nog niet zo heel veel van gezien hebt. De ontwikkelaar heeft de gokkast The Troll’s Treasure ontwikkeld, wat een absolute dijk van een slot is. Je speelt op een reels van vijf keer vier met vijftig winlijnen. Spelen doe je vanaf € 0,50 cent per spin en je kunt tot maximaal duizend keer de inzet winnen. De RTP is flink hoog en bedraagt 96,74%. Naast dat het spel er goed uitziet, zit het ook vol met spannende features. Ontdek ook deze gokkast eens!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...