Scarab Link

door IGT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.25%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Scarab Link:

300 plays

Gokkast beoordeling

Scarab Link
RTP 96.25%
Volatiliteit MED

Scarab Link

Scarab Link is een videoslot ontwikkeld door IGT dat geïnspireerd is op het oude Egypte en waarin je speelt met maar liefst 75 winlijnen.

Je speelt de gokkast vanaf € 0,75 cent per spin en je kunt tot wel € 2.250,- per spin inzetten. Dit is een erg ruime inzet range, waardoor de gokkast ook uitermate geschikt is voor spelers die graag met grote bedragen aan de slag gaan.

Het uitkeringspercentage is met 96,5% ook ruim en boven het gemiddelde. Net als altijd wijzen we je erop dat je dit moet controleren voordat je gaat spelen. Er zijn namelijk ook versies in omloop die een flink lager uitkeringspercentage hebben.

Scarab Link speelregels

Spelen doe je op vijf rollen met drie rijen symbolen. Om een winnende spin te maken dien je minimaal drie gelijke symbolen op één van de actieve winlijnen te bemachtigen.

De gokkast kent ook een wild symbool. Dit symbool zal je helpen om winnende combinaties te vormen, doordat het alle reguliere symbolen vervangt. Ook heeft Scarab Link een scatter symbool, dit is de piramide. Met de scatters activeer je de bonus ronde en hier krijg je verschillende opties:

3 scatters 4 scatters 5 scatters
15 gratis spins met 5 wilds 30 gratis spins met 5 wilds 45 gratis spins met 5 wilds
10 gratis spins met 7 wilds 20 gratis spins met 7 wilds 30 gratis spins met 7 wilds
5 gratis spins met 10 wilds 10 gratis spins met 10 wilds 15 gratis spins met 10 wilds

Uiteindelijk kies je zelf hoe je wilt spelen, maar als wij advies mogen geven, raden we je aan om met zoveel mogelijk wilds te gaan spelen. Met deze wild symbolen heb je namelijk een grotere kans om winsten te pakken.

Het wild symbool van de gokkast is de scarabee en hiermee kun je bovendien een Wild Stay feature activeren. Dit gebeurt op een willekeurig moment wanneer je een wild symbool hebt weten te bemachtigen en deze blijft vervolgens op de reels staan, waardoor je lekkere winsten kunt pakken.

Scarab Link thema en symbolen

De gokkast heeft een prachtig thema, geïnspireerd op het oude Egypte. De laag uitbetalende symbolen zijn de kaart symbolen, 10, J, Q, K en A. Wanneer je van deze symbolen vijf op een winlijn hebt weten te bemachtigen, levert dit je tussen de twintig en vijfentwintig keer de inzet op.

De leeuw, hond, vogel en farao zijn goed voor veertig keer de inzet. Het oog van Horus en Ankh zijn beide goed voor vijftig keer de inzet. Cleopatra is het best uitbetalende symbool van de gokkast en betaalt bovendien al uit wanneer je slechts twee op een winlijn hebt. In een combinatie van vijf is Cleopatra goed voor honderd keer de inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Scarab Link is een vermakelijke gokkast met een lage tot medium variantie. Hierdoor zul je al gauw merken dat je winsten te pakken hebt, die niet heel erg hoog zijn. De maximale winst in deze gokkast is vastgesteld op tweehonderd keer de inzet.

Ondanks dat de maximale winst niet heel erg hoog is, is het winst potentieel in de gokkast wel prima in orde. Het spel is extra vermakelijk en spannend gemaakt met de optie die je hebt om de gratis spins feature te spelen.

Wil je Scarab Link ook spelen? Dan kun je er ook voor kiezen om eerst te spelen in de gratis versie, dit is de demo versie. Hierin krijg je de kans om het spel en zijn features te ontdekken, voordat je echt geld gaat inzetten. Dit is zeker aan te raden wanneer je van plan bent om grote bedragen in te zetten. Je kunt Scarab Link ook spelen op mobiele apparaten.

Andere toppers

Gokkasten geïnspireerd op oudheden zijn erg populair. Scientific Games heeft een online slot ontwikkeld geïnspireerd op Vikingen, genaamd Into The Storm. Je speelt deze gokkast op een reels van vijf keer drie en er zijn twintig winlijnen. De minimale inzet bedraagt € 0,20 cent per spin en je kunt tot maar liefst 10.500 keer de inzet winnen. Het spel kent een aantal hele bonus features die het spel ontzettend spannend en vermakelijk maken. Het uitkeringspercentage is vastgesteld op 96%, wat gemiddeld is voor een slot als deze.

Een andere gokkast die we graag aan je voorstellen is Fire Blaze: Tundra Wolf, ontwikkeld door Playtech. Je speelt op vijf rollen met drie rijen symbolen die onderverdeeld zijn in veertig winlijnen. Spelen doe je vanaf € 0,20 cent per spin en de gokkast is ook geschikt voor de high rollers onder ons, gezien de maximale inzet € 500,- per spin bedraagt. De RTP is met 96,46% ook flink boven het gemiddelde en je kunt tot maximaal tweeduizend keer de inzet winnen. De gokkast heeft een hoge variantie en is ook te spelen op mobiele apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...