Fortune Coin

door IGT

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94.2%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Fortune Coin:

3291 plays

Gokkast beoordeling

Fortune Coin
RTP 94.2%
Volatiliteit LAAG

Fortune Coin

Fortune Coin is een online slot waarin je tot maar liefst € 600,000,- kunt winnen en waarin je tot wel 1.000 gratis spins kunt pakken. En als dit nog niet genoeg is, maak je ook nog kans op de felbegeerde jackpot.

Je speelt de gokkast vanaf € 0,60 cent per spin en je kan tot maximaal € 600,- per spin inleggen. De RTP bedraagt 96,20%, wat netjes op het gemiddelde ligt. De variantie is laag tot medium, waardoor je al snel zal merken dat je leuke bedragen bij elkaar speelt.

De gokkast is toegankelijk voor alle soorten apparaten. Het spel is voorzien van de nieuwste HTML5 technologie, waardoor je ook kunt spelen op je mobiele telefoon. Het spel wordt ondersteund in iOS en Android.

Fortune Coin speelregels

Spelen doe je op een standaard speelveld van vijf rollen met drie rijen symbolen. Om een winnende spin te maken dien je minimaal drie gelijke symbolen te landen, van links naar rechts. Er zitten bovendien ook een aantal spannende features in het spel die zorgen voor een vermakelijk spelverloop.

Zo krijg je onder meer te maken met stacked symbolen. Wanneer je een stacked symbool op de rollen weet te bemachtigen, worden de andere symbolen ook omgezet in dit symbool. Dit wordt de Synhronised reels genoemd en hierdoor kun je hele lekkere uitbetalingen pakken.

Ook kun je te maken krijgen met munten. Deze munten heb je nodig om de Fortune Coin feature te activeren, waarmee je bepaalde extra’s kunt ontvangen en kans maakt op de jackpot feature:

  • Je pakt een directe uitbetaling van maximaal duizend keer de inzet.
  • Je ontvangt minimaal vijf en maximaal twintig gratis spins.
  • Of je pakt de jackpot feature.

Jackpot feature

De enige manier om de jackpot feature te activeren is via de fortune coin feature. De jackpot feature is een pick and click feature, waarbij je jackpot symbolen moet omdraaien. Wanneer je drie identieke symbolen hebt, ontvang je de bijbehorende jackpot en die ziet er als volgt uit:

  • Mini jackpot is goed voor 8.33 keer de inzet
  • Minor jackpot is goed voor 16.67 keer de inzet
  • Major jackpot levert je 41,67 keer de inzet op
  • Maxi jackpot is goed voor 166.67 keer de inzet

Echter kun je ook te maken krijgen met bepaalde boost symbolen die de jackpot flink kunnen verhogen, tot maximaal vijfhonderd keer de inzet.

Gratis spins bonus feature

Om de gratis spins feature van de gokkast te activeren heb je de bonussymbolen nodig. Met drie van deze symbolen activeer je tien gratis spins. Deze zijn te re-triggeren, tot maximaal duizend stuks. Hiervoor dien je dan opnieuw bonussymbolen draaien.

Tijdens de gratis spins feature speel je enkel met de premium symbolen. Alle lage symbolen worden van het speelveld verwijderd, waardoor je lekkere uitbetalingen kunt pakken.

Fortune Coin thema en symbolen

De gokkast heeft een Aziatisch thema, wat vooral rijkdom uitstraalt. De Chinese munten in het spel spelen een belangrijke rol, want hiermee krijg je de mogelijkheid om de jackpot feature te pakken.

De rollen staan in een soort bos, dat omringt is door bamboe en de rollen zijn prachtig omhuld door glinsterend goud.

Conclusie en vergelijkbare games

De gokkast is ontzettend vermakelijk met veel leuke features en de kans om een van de jackpots te winnen. Ondanks dat de jackpots niet heel erg hoog zijn, is het wel erg spannend en leuk om hiervoor te spelen. De inzet range van de gokkast is ontzettend ruim, waardoor het spel ook erg toegankelijk is voor een grote groep gamers.

Wij zijn onder de indruk van Fortune Coin en willen je zeker aanraden om de gokkast eens uit te proberen. Wanneer je het spel liever eerst uitprobeert, kun je ook kiezen om te spelen in de gratis versie. Zo krijg je de kans om het spel te ontdekken, voordat je gaat spelen met echt geld.

Andere toppers

Gokkasten met een oosters thema zijn ontzettend populair. Een andere gokkast die we graag aan je voorstellen is Mystic Orbs, ontwikkeld door ELK Studios waarin je tot wel tienduizend keer de inzet kunt winnen. Speel je met de maximale inzet, komt dit neer op 1 miljoen euro! De RTP is 95% en het spel heeft een hoge variantie. Je speelt middels Cluster Pays, wat inhoudt dat je clusters dient te vormen van gelijke symbolen. Mystic Orbs is ook te spelen op mobiele apparaten.

Thunderkick heeft de gokkast Fortune Cats Golden Stacks ontwikkeld. Je speelt op een reels van vijf keer vier met veertig winlijnen en een minimale inzet van € 0,10 cent per spin. Je kunt in deze medium variantie gokkast tot 2.500 keer de inzet winnen en dit doe je vooral in de features van het spel, zoals de gratis spins feature en de Bonus Game feature. De RTP bedraagt een gemiddeld 96,14%.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...