La Tomatina

door Tom Horn Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.05%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met La Tomatina:

6 plays

Gokkast beoordeling

La Tomatina
RTP 95.05%
Volatiliteit MED

La Tomatina

Ga het tomatengevecht aan met de locals bij deze vurige slot van Tom Horn Gaming. Je speelt dit spel samen met de karakters Sergio en Fernando. Traditioneel vindt dit gevecht altijd plaats in de stad Bunol. Een prima slot van degelijke kwaliteit, met redelijke winsten. Wij vertellen je hier over de symbolen van La Tomatina, de extra features en wat wij van deze slot vinden. Uiteraard proberen we de voor- en nadelen zo objectief mogelijk neer te zetten. Zo word je voorzien van een complete gids en kun je direct beginnen met inzetten!

Dit wil je in ieder geval weten over dit spel:

Ontwikkelaar:      Tom Horn Gaming

Type:                     Video slot

Thema:                 Spanje

RTP:                      95.05%

Winlijnen:           40

Rollen:                 5×4

Min-max inzet:   0,4-80,00

Bonussen & features:   Free spins en Flux Spins

Variantie:             Gemiddeld

Maximale uitbetaling:  510 keer jouw inzet

Lanceerdatum:    2021

Zo zit het hier met de mogelijkheden

De symbolen bij deze slot bestaan onder meer uit een banjo, verschillende kaarten, de bekende hoed en natuurlijk tomaten. De gele  en rode tomaten zijn in dit geval de Wild. Daarbij ontvang je bij de gele variant maximal 12.50 keer jouw inzet. Bij de rode Wild is dit 7.50 keer jouw inzet.

De extra features van La Tomatina

Er zijn hier een aantal extra features aanwezig, Allereerst de Flux Spins. Deze worden geactiveerd doordat Fernando op de tomaten schiet. Het betreffende symbool wordt een Wild en deze verplaatst zich bij elke spin 1 stap naar beneden. De Sticky Respins worden geactiveerd door Sergio en zijn gele tomaten. Gebeurt dit, dan ontvang je voor elk tomaat op het scherm een gratis respin. Als het je verder lukt om alle velden met een tomaat te bekleden, ontvang je 10 gratis spins.  Tenslotte is het zo dat je tijdens zowel de Flux Spins als de Sticky Respins een verdubbelaar ontvangt.

Dit vinden wij tenslotte van La Tomatina

Op de eerste plaats biedt La Tomatina gewoon een heel leuk thema. Daarbij kun je helemaal opgaan in de tomatengevechten in Spanje. De extra’s zijn prima in orde. Er zijn ook nadelen verbonden aan La Tomatina. Denk daarbij aan het feit dat je hier met een relatief laag RTP te maken hebt. Daarnaast is de maximale winst niet echt om over naar huis te schrijven. Is deze slot dan toch niet helemaal jouw ding? Neem dan een kijkje bij de andere spellen van Tom Horn zoals Beastie Bux en 81 Frutas Grandes. Hoe dan ook adviseren we je om dit spel eerst gratis uit te proberen en daarmee de software te leren kennen, voordat je met echt geld gaat spelen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...