Hot' N' Fruity

door Tom Horn Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Hot' N' Fruity:

17 plays

Gokkast beoordeling

Hot' N' Fruity
RTP 96%
Volatiliteit MED

Hot’ N’ Fruity

Hot ’n Fruity is een online gokkast ontwikkeld door Tom Horn Gaming waarin de exotische vruchten je om de oren vliegen.

Je speelt Hot ’n Fruity met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Hot ’n Fruity is een medium variatie gokkast met een uitkeringspercentage van 96%. Je kunt in deze slotmachine tot duizend keer je inzet winnen.

Hot ’n Fruity speelregels

Je speelt Hot ’n Fruity op vijf rollen met drie rijen en het heeft twintig winlijnen. Je maakt een winnende combinatie wanneer je drie gelijke symbolen weet te bemachtigen van links naar rechts én van rechts naar links.

Elke keer nadat je een winnende combinatie hebt weten te maken, exploderen de symbolen van het scherm af waardoor er ruimte gemaakt wordt voor nieuwe symbolen en dus nieuwe winnende combinaties.

Tevens kom je in Hot ’n Fruity maar liefst twee wild symbolen tegen. Je herkent deze symbolen aan de ster met de letter ‘W’ en de ster met de letter ‘R’. Deze symbolen vervangen alle andere symbolen en helpen je om een winnende combinatie te maken.

De ‘W’ komt willekeurig op de rollen terecht. De ‘R’ expandeert op de rollen en zorgt bovendien dat je de respin feature kunt activeren.

Hot ’n Fruity thema en symbolen

Hot ’n Fruity heeft een traditionele uitstraling maar de features van een moderne slotmachine. Je speelt met de bekende fruitsymbolen.

Het zeven-symbool is het hoogst uitbetalende symbool van deze gokkast. De symbolen die het minst uitbetalen zijn de kersen en sinaasappels.

De wild symbolen in Hot ’n Fruity zijn te herkennen aan de sterren met de letter ‘R’ en ‘W’.

Conclusie en vergelijkbare games

Als je van een vintage gokkast houdt, maar je zoekt ook de spannende features, dan ben je in Hot ’n Fruity zeker op het juiste adres. De gokkast is kleurrijk en werkt perfect.

Ook vind je een gratis versie van Hot ’n Fruity. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Hot ’n Fruity is bovendien te spelen op alle apparaten.

Zijn de spellen van Tom Horn Gaming jouw favoriet? Neem dan ook eens een kijkje in Book of Spells. Book of Spells is geïnspireerd op het enorm populaire en bekende Book of Ra.

Je speelt deze magische gokkast met een minimale inzet van €0,02 cent per draai en negen variabele winlijnen. Je kunt in tot wel een half miljoen euro winnen!

Een videoslot met een magisch en spannend thema is Ice and Fire, ontwikkeld door Yggdrasil, waarin draken centraal staan. Je speelt dit spel met zestig winlijnen en twee winkelden.

Je speelt Ice and Fire met een minimale inzet van €0,12 cent per draai. Het heeft een RTP van 96,6% en een hoge variatie. Je kunt tot wel negentienduizend keer je inzet winnen! Probeer ook deze gokkast eens uit!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...