Joker Reelz

door Tom Horn Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Joker Reelz:

47 plays

Gokkast beoordeling

Joker Reelz
RTP 96%
Volatiliteit LAAG

Joker Reelz

Joker Reelz is een online gokkast ontwikkeld door Tom Horn Gaming dat in 2020 uitgebracht werd.

Je speelt Joker Reelz met een minimale inzet van €0,50 cent per draai en je kunt tot maximaal €100,- per draai inzetten. Het uitkeringspercentage is 96% en je kunt in deze gokkast tot tweehonderdvijftig keer je inzet terug winnen.

Joker Reelz speelregels

Je speelt Joker Reelz op vijf rollen met drie rijen en het heeft negen winlijnen. Joker Reelz is een lage variatie gokkast waar je een aantal leuke features in tegen komt.

De joker is het wild symbool én zorgt bovendien ervoor dat het spel spannender wordt. Wanneer je dit symbool weet te bemachtigen, dan ontvang je een aantal gratis spins. Je krijgt bovendien ook de mogelijkheid de gratis spins te re-triggeren.

Ook kom je in Joker Reelz een Towering Reel tegen. De tweede en derde reels worden dan samengevoegd tot één grote reel met daarbij ook grote symbolen. Deze feature kan op willekeurige momenten worden geactiveerd, zowel in het basisspel als in de gratis spins feature.

Joker Reelz thema en symbolen

Het thema van Joker Reelz is traditioneel, maar dan in een fris en kleurrijk jasje. Het spel is vrolijk opgezet en de kleuren spatten van het scherm. Door de lage variatie is de gokkast bovendien geschikt voor alle soorten spelers.

Ook de symbolen in Joker Reelz zijn klassiek. Zo kom je onder meer de BAR-symbolen, gouden bellen en zevens tegen.

De gouden ster is het hoogst uitbetalende symbool van de gokkast. Met dit symbool kan je tot maar liefst vijftig keer de inzet pakken, wanneer je er vijf van weet te bemachtigen.

Andere goed uitbetalende symbolen zijn de zevens, vijf van deze symbolen is goed voor vijftien keer de inzet, de bellen zijn goed voor twaalf keer de inzet en het BAR-symbool levert je tot vijf keer de inzet op.

Het wild symbool is de joker. Dit symbool vervangt alle andere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken. Daarnaast zorgt de joker er ook voor dat je de gratis spins feature kunt openen.

Conclusie en vergelijkbare games

Joker Reelz is een vermakelijk en vrolijk spel waar je zeker prettig in kunt spelen. Ook krijg je de mogelijkheid om met de auto-play functie te spelen. Hiermee kun je het spel automatisch laten draaien. Als je besluit om van deze functie gebruik te maken, zorg er dan wel voor dat je deze naar eigen wens instelt.

Er is bovendien ook een gratis versie te vinden van Joker Reelz. Je kunt het spel dus ook eerst gratis spelen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Joker Reelz is bovendien beschikbaar op alle apparaten.

Ook ontwikkelaar Pragmatic Play heeft een online gokkast ontwikkeld waarin de joker centraal staat, genaamd Master Joker. Dit is een hoge variatie gokkast met een RTP van 96,46%.

Je speelt Master Joker met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en je kunt tot wel tienduizend keer je inzet winnen. Master Joker is te spelen op alle apparaten.

Een andere fruitkast die we aan je willen voorstellen is Book of Fruits 10, ontwikkeld door Amatic. Book of Fruits 10 is een hoge variatie gokkast dat je speelt op tien winlijnen.

Je speelt Book of Fruits 10 met een minimale inzet van €0,01 cent per draai en je kunt tot vijfentwintigduizend euro winnen. Probeer ook deze fruitkast eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...