Book of Spells

door Tom Horn Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.13%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Book of Spells:

0 plays

Gokkast beoordeling

Book of Spells
RTP 96.13%
Volatiliteit HOOG

Book of Spells

Book of Spells is een videoslot ontwikkeld door Tom Horn Gaming dat een mysterieus tintje heeft.

Je speelt Book of Spells met een minimale inzet van €0,02 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €90,- per draai. Je kunt in deze hoge variatie gokkast tot bijna een half miljoen euro winnen. Het uitkeringspercentage is met 96,13% netjes op het gemiddelde.

Book of Spells speelregels

Je speelt Book of Spells met negen winlijnen. Je kiest zelf of je met deze alle negen winlijnen aan de slag wilt, of met slechts één. Je komt in Book of Spells verschillende features tegen.

Wanneer je drie toverboek-symbolen weet te bemachtigen, dan levert dit je tien gratis spins op. Tijdens deze gratis spins, kan je ze ook nog eens re-triggeren. Tijdens de gratis spins feature speel je tevens met een speciaal symbool. Dit symbool wordt uit het toverboek gehaald en veranderd in een groot scatter symbool.

Het toverboek is bovendien ook het wild symbool. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve het scatter symbool.

Ook vind je een Gamble Feature in Book of Spells. Elke keer nadat je een winnende combinatie gemaakt hebt, kun je ervoor kiezen om het gewonnen bedrag mee te nemen naar deze feature. Je krijgt hier de mogelijkheid om de winsten te verdubbelen door simpel weg de juiste kleur kaart te kiezen.

Book of Spells thema en symbolen

Het thema van Book of Spells lijkt erg op het enorm bekende Book of Ra slotmachine.

Het hoogst uitbetalende symbool is de tovernares, zij kan tot vijfduizend keer je opzet opleveren. Het toverdrankje is ook een symbool waar je flink op kunt winnen, deze kan tot tweeduizend keer je inzet opleveren.

Het karaf en de heksenhoed zijn beide goed voor zevenhonderdvijftig keer de inzet. Ook kom je in Book of Spells kaart-symbolen tegen. Dit zijn de laag uitbetalende symbolen en leveren tussen de honderd en honderdvijftig keer je inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Als Book of Ra één van jouw favoriete games is, dan vind je Book of Spells waarschijnlijk ook een geweldig spel. De gokkast ziet er goed uit en vooral in de bonusfeature kun je flinke bedragen winnen.

Opvallend is dat Book of Spells een flink hoog uitkeringspercentage heeft ten opzichte van Book of Ra. Ook vind je een gratis versie van deze slotmachine. Hiermee krijg je de mogelijkheid eerst zonder daadwerkelijk geld te spelen.

Book of Spells is beschikbaar op alle apparaten en wordt ondersteund door zowel iOS als Android.

Er zijn vele gokkasten uitgebracht die veel weg hebben van het immens populaire Book of Ra. Zo ook The Book, een online slotmachine ontwikkeld door Stakelogic.

Je speelt The Book met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en je kunt tot wel zeventigduizend euro winnen in deze hoge variatie gokkast. Het uitkeringspercentage is met 96,7% ook flink aan de hoge kant!

MicroGaming heeft ook een bijzonder videoslot op hun naam staan, genaamd Lucky Witch. Dit is een medium variatie gokkast dat al in 2011 uitgebracht werd.

Je speelt Lucky Witch op vijf rollen met drie rijen en het heeft vijftien variabele winlijnen. Inzetten is mogelijk vanaf €0,01 cent per draai. Lucky Witch is bovendien beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...