Book of Ba

door Tom Horn Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Book of Ba:

4 plays

Gokkast beoordeling

Book of Ba
RTP 96%
Volatiliteit HOOG

Book of Ba

Book of Ba is een videoslot ontwikkeld door Tom Horn Gaming dat officieel de naam: Book of Ba: The Secret of Netherwood draagt.

Je speelt Book of Ba met een minimale inzet van €0,50 cent per draai en je kunt tot maximaal €100,- per draai inzetten. Dit is een hoge variatie gokkast met een uitkeringspercentage van 96%. Book of Ba kan je bovendien ook nog eens flink miljonair maken. Book of Ba is beschikbaar op alle apparaten.

Book of Ba speelregels

Je speelt Book of Ba op negen winlijnen. De reels draaien niet, maar de symbolen komt tijdens elke spin uit de lucht vallen. Wanneer je een winnende combinatie hebt gemaakt, verdwijnen deze symbolen van het scherm en zo wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen én nieuwe winnende combinaties. Jouw draai is afgelopen wanneer er geen winnende combinaties meer kunnen worden gemaakt.

Je komt in Book of Ba ook een bonus feature tegen. Je activeert deze feature wanneer je drie keer de boek weet te bemachtigen. Je ontvangt nu tien gratis spins die je bovendien ook nog eens kunt re-triggeren.

Je speelt het bonus spel tevens met een speciaal symbool. Dit symbool expandeert over het scherm. Ook kom je in deze bonus feature een shatter mode tegen én heb je tevens ook de vermenigvuldigers uit het basisspel. Je kunt in dit bonusspel dus flink winnen.

Book of Ba thema en symbolen

De naam doet het je waarschijnlijk al wel vermoeden, maar Book of Ba is uiteraard geïnspireerd op de enorm populaire en bekende videoslot Book of Ra. Dit spel is geïnspireerd op de oude Egyptische mythologie.

Het hoogst uitbetalende symbool van Book of Ba is Cleopatra. Wanneer je vijf van deze symbolen weet te bemachtigen levert dit je tot vijfhonderd keer de inzet op. Als je hier dan ook nog eens een vermenigvuldiger bij op hebt van vier keer, dan kan dit zomaar oplopen tot wel tweeduizend keer je inzet.

De laag uitbetalende symbolen zijn de bekende kaart-symbolen. Het wild symbool van deze gokkast is het boek-van-Ba symbool. Dit symbool vervangt alle andere symbolen en helpt je op deze manier winnende combinaties te maken.

Conclusie en vergelijkbare games

Book of Ba is een vermakelijk spel dat ervoor zorgt dat je op je puntje van je stoel blijft zitten. Het bonusspel zorgt ervoor dat je bovendien ook flinke bedragen kunt binnen halen.

Als Book of Ra één van jouw favoriete gokkasten is, dan raden we je absoluut aan Book of Ba eens uit te proberen. Je vindt in Book of Ba de verschillende features en vermenigvuldigers die het spel nóg net wat leuker maakt.

Er is ook een gratis versie te vinden van Book of Ba. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Book of Fate is een videoslot ontwikkeld door Novomatic die net als Book of Ba geïnspireerd is op het enorm bekende Book of Ra. Het spel neemt je mee de oude Egyptische mythologie in en is al te spelen vanaf €0,01 cent per draai.

Book of Fate heeft verschillende leuke features en je kunt tot wel honderdduizend euro winnen. Deze gokkast is bovendien beschikbaar op alle apparaten.

Heb je het gehad met de ‘Book off’ videoslots en zoek je iets totaal anders? Neem dan eens een kijkje in Mermaids Millions, ontwikkeld door Micro Gaming. Dit is een lage variatie gokkast dat een RTP heeft can 96,56%.

Je speelt Mermaids Millions met een minimale inzet van €0,01 cent en vijftien winlijnen. Probeer ook deze slotmachine eens uit!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...