Flaming Fruit

door Tom Horn Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 97%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Flaming Fruit:

22 plays

Gokkast beoordeling

Flaming Fruit
RTP 97%
Volatiliteit LAAG

Flaming Fruit

Flaming Fruit is een videoslot ontwikkeld door Tom Horn Gaming dat een vintage fruit-thema heeft, maar dan in een nieuw jasje.

Je speelt Flaming Fruit met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €10,- per draai. Flaming Fruit heeft een uitkeringspercentage van 97% wat flink boven het gemiddelde ligt. De variatie van deze gokkast schatten wij laag in.

Flaming Fruit speelregels

Je speelt Flaming Fruit op een reels van drie keer drie en het heeft vijf winlijnen en een aantal features die ervoor zorgen dat je leuke bedragen kunt winnen.

Één van de features die aan Flaming Fruit is de Gamble Feature. Anders dan in andere spellen speel je deze Gamble Feature met een munt. Valt de munt op de juiste kant, dan verdubbel je de inzet. Maar wanneer deze op de verkeerde kant valt, dan verlies je alles. Deze optie is overigens niet verplicht. Je kiest zelf of je de gewonnen bedragen wilt meenemen naar deze feature.

Flaming Fruit thema en symbolen

Flaming Fruit heeft de uitstraling van een vintage fruitkast met een lage variatie. Dit betekent dat je hopelijk vaker een winnende combinatie weet te maken dan dat je helemaal geen winsten boekt.

Het hoogst uitbetalende symbool van Flaming Fruit is het geluksnummer zeven. Wanneer je drie van deze zevens weet te bemachtigen, is dit goed voor zestienhonderd credits.

Een ander hoog uitbetalend symbool is de gele ster. Wanneer je hiervan drie weet te bemachtigen levert dit je achthonderd credits op.

De symbolen die het minste opbrengen in deze gokkast zijn de druiven en de pruimen, wanneer je hier drie van hebt weten te draaien levert dit je tot driehonderdvijftig credits op. De sinaasappel, citroen en kersen zijn voor een combinatie van drie goed voor honderdvijftig credits.

Conclusie en vergelijkbare games

Flaming Fruit is een traditionele fruitkast zonder poes-pas. Je komt naast de Gamble Feature geen andere spannende features tegen. Als je van dit soort recht-toe recht-aan gokkasten houdt, dan is Flaming Fruit absoluut de moeite waard. De gokkast ziet er verzorgt en top uit.

Je kunt Flaming Fruit spelen vanaf €0,10 cent per draai, maar tevens kan je de gokkast ook eerst gratis spelen. Zo kan je het spel eerst eens uit proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Flaming Fruit is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Ontwikkelaar EGT heeft een vergelijkbare gokkast op hun naam staan met Flaming Hot. Flaming Hot heeft maar liefst veertig winlijnen én vier jackpots. Spelen doe je met een minimale inzet van €0,40 cent per draai.

Flaming Hot is een lage variatie gokkast met een RTP van 95,53%. Probeer ook deze fruitslot eens uit!

Blueprint Gaming heeft Red Hot Repeater uitgebracht. Een hoge variatie gokkast waarin je tot tweehonderdvijftigduizend euro kunt winnen.

Je speelt Red Hot Repeater met een minimale inzet van €0,05 cent en je speelt op vijf winlijnen. Red Hot Repeater is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...