243 Crystal Fruits

door Tom Horn Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met 243 Crystal Fruits:

24 plays

Gokkast beoordeling

243 Crystal Fruits
RTP 96%
Volatiliteit MED

243 Crystal Fruits

243 Crystal Fruits is een online gokkast ontwikkeld door Tom Horn Gaming dat uitgebracht werd in 2020.

Je speelt 243 Crystal Fruits met een minimale inzet van €0,50 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Het uitkeringspercentage van 243 Crystal Fruits is 96%, wat netjes op het gemiddelde ligt. Je kunt in deze gokkast tot duizend keer je inzet winnen.

243 Crystal Fruits speelregels

Je speelt 243 Crystal Fruits op vijf rollen met drie rijen en vijf actieve winlijnen. Je hebt in 243 Crystal Fruits ruim tweehonderdveertig manieren om winnende combinaties te maken en bovendien kom je ook een aantal leuke features tegen.

Één van de meest belangrijke features in deze slotmachine is de Reversed re-spin. Wanneer je een winnende combinatie maakt worden de symbolen sticky en start de re-spin feature. Deze gaat net zo lang door tot dat je geen winnende combinaties meer kunt maken.

Deze re-spin feature activeer je wanneer je het wild symbool weet te bemachtigen. In de re-spin feature krijg je daarnaast ook te maken met de ruim tweehonderd manieren om winnende combinaties te maken. Ook loopt met elke winnende combinatie de vermenigvuldiger flink op. Al met al kan je in deze re-spin feature flinke bedragen bij elkaar winnen!

243 Crystal Fruits thema en symbolen

243 Crystal Fruits ziet er uit als een klassieke fruitslot, maar de speciale features zorgen er toch voor dat deze niet zo klassiek is. De vermenigvuldigers zorgen voor flinke uitbetalingen en de re-spin feature zorgt voor een spannend en vermakelijk spel.

Het wild symbool is de wild-243-symbool. Met dit symbool activeer je de re-spin feature én dit symbool vervangt alle andere symbolen om je zo te helpen winnende combinaties te maken.

Conclusie en vergelijkbare games

243 Crystal Fruits is een vermakelijk spel dat op het eerste oog wellicht aandoet als een klassieke, misschien wel saaie fruitslot. Maar 243 Crystal Fruits zal je zeker doen verbazen. Het spel is snel en spannend. Je kunt in 243 Crystal Fruits tot wel honderdduizend euro winnen!

Ook krijg je de mogelijkheid het spel via de auto-play functie te laten draaien. Als je ervoor kiest om van deze functie gebruik te maken, zorg er dan wel voor dat je deze naar wens instelt.

Ook vind je een gratis versie van deze gokkast. Je kunt in deze gratis versie het spel eerst eens uitproberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Daarnaast is 243 Crystal Fruits beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Een andere moderne fruitkast die we je willen voorleggen is Crystal Fruits ontwikkeld door Amatic. Crystal Fruits lijkt ook op het eerste gezicht op een klassieke fruitkast, maar wanneer je deze gaat spelen merk je al gauw dat deze flink spannend is!

Je speelt Crystal Fruits met een minimale inzet van €0,20 cent en je kunt tot wel tweehonderdvijftigduizend euro winnen. Dit is een hoge variatie gokkast met een RTP van 96%.

ELK Studio’s heeft Diablo Reels ontwikkeld, een online fruitslot met een hoge variatie. Je speelt Diablo Reels op vijf winlijnen en met een minimale inzet van €0,20 cent per draai.

Je kunt in deze gokkast tot wel tweehonderdvijftigduizend euro winnen. De RTP is met 96,3% ook netjes op het gemiddelde. Diablo Reels is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...