Fire'n'Hot

door Tom Horn Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95.74%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Fire'n'Hot:

12 plays

Gokkast beoordeling

Fire'n'Hot
RTP 95.74%
Volatiliteit MED

Fire’n’Hot

Fire ’n hot is een online gokkast ontwikkeld door Tom Horn Gaming, dat letterlijk in vuur en vlam staat.

Je speelt Fire ’n hot met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het spel heeft een maximale inzet mogelijkheid van €25,- per draai. Fire ’n hot heeft een uitkeringspercentage van 95,74% en een medium variatie.

Fire ’n hot speelregels

Je speelt Fire ’n hot op vijf rollen met drie rijen en het heeft vijf vaste winlijnen. Ook kom je in Fire ’n hot een gratis spins feature tegen. Deze activeer je middels zo genoemde mystery scatters.

De mystery scatter symbolen zijn de gele sterren. Wanneer je hiervan drie weet te bemachtigen, dan activeer je de bonus ronde én krijg je gratis spins. Je kiest vervolgens welk symbool jouw mystery symbool wordt. Deze blijft staan op de rollen en zorgt er zo voor dat je flinke bedragen kunt binnen slepen.

Ook vind je in Fire ’n hot een auto-play functie. Deze stel je naar wens in en deze draait dan automatisch het spel voor je.

Fire ’n hot thema en symbolen

Fire ’n hot heeft een klassieke uitstraling en je speelt dan ook met de traditionele fruitsymbolen.

De laagst uitbetalende symbolen zijn de kersen, deze leveren tot één keer de inzet op. De sinaasappels en pruimen kunnen tot maximaal vijftig keer de inzet opleveren.

De symbolen waarmee je écht hoge uitbetalingen kunt binnen slepen zijn de druiven, watermeloenen en het geluksgetal zeven. De zeven is overigens ook het wild symbool. Deze vervangt alle andere symbolen en zorgt er zo voor dat je nog meer winnende combinaties kunt maken.

Wanneer je vijf zevens weet te bemachtigen levert dit opzicht zelf ook het meest op, dit is namelijk goed voor achthonderd keer je inzet!

Conclusie en vergelijkbare games

Wanneer je opzoek bent naar een traditionele fruitkast dan ben je bij Fire ’n hot aan het juiste adres. Het spel ziet er netjes uit en is tot in de puntjes verzorgt. Je vindt weinig poes-pas in het spel, maar je kunt er zeker leuke bedragen in winnen.

Fire ’n hot heeft ook een demo-versie beschikbaar. In deze gratis versie krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Fire ’n hot is beschikbaar op alle apparaten en wordt ondersteund door zowel iOS als Android.

Zijn de vintage fruitkasten helemaal jouw ding? Neem dan ook eens een kijkje in Hot Bells on Fire een online fruitautomaat ontwikkeld door Amatic. Je speelt deze gokkast op vijf rollen, drie rijen en met maar liefst honderd winlijnen.

Je speelt Hot Bells on Fire met een minimale inzet van €0,10 cent per draai. Deze medium variatie gokkast heeft een RTP van 96%. Je kunt tot honderdvijftig keer je inzet winnen.

Play’n Go heeft Multifruit 81 uitgebracht, waarmee je op eenentachtig manieren winnende combinaties kunt maken. Je speelt deze gokkast met een minimale inzet van €0,02 cent en je kunt tot ruim tweehonderdvijftig duizend euro winnen.

Multifruit 81 heeft een hoge variatie en met 96,55% een net uitkeringspercentage. Deze fruitslot is bovendien beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...