Year of the Dog

door Genesis Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 97%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Year of the Dog:

16 plays

Gokkast beoordeling

Year of the Dog
RTP 97%
Volatiliteit HOOG

Year of the Dog

Year of the Dog is een online videoslot ontwikkeld door Genesis Gaming en werd in 2018 uitgebracht.

Je speelt Year of the Dog met een minimale inzet van €0,40 cent per draai en je kunt maximaal €400,- per draai inzetten. Year of the Dog is een hoge variatie gokkast met een uitkeringspercentage van 97,04%.

Year of the Dog speelregels

Je speelt Year of the Dog op een reels van vijf rijen met vier rollen en je hebt meer dan duizend manieren om winnende combinaties te maken. Je hebt drie gelijke symbolen nodig om een winnende combinatie te maken.

Het Chinese teken is het wild symbool van deze gokkast. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve de scatter symbolen en helpt je zo winnende combinaties te vormen.

De Shi Tzu is het scatter symbool van deze slotmachine. Wanneer je hiervan drie weet te bemachtigen, dan activeer je de bonus feature. Voordat je start met deze bonus feature wordt er van je gevraagd een keuze te maken uit een aantal opties.

Het is afhankelijk van waar jou scatters precies terecht gekomen zijn om te bepalen hoeveel gratis spins je krijgt. Dit ligt ergens tussen de tien en vijfentwintig gratis spins. De spins bevatten bovendien ook nog flinke vermenigvuldiger wat ervoor zorgt dat je winsten snel omhoog kunnen schieten.

Year of the Dog thema en symbolen

Het thema van Year of the Dog gaat over een Shi Tzu hondje, dit hondje staat centraal in het spel én is tevens ook het bonussymbool. Dit symbool is bovendien op zich zelf ook een geldprijs waard. Hoeveel dit is, is afhankelijk van de hoeveelheid scatters je hebt weten te landen.

De Chinese logo’s in het spel betalen tussen de vijftien en honderdvijftig munten uit, wanneer je hiervan vijf hebt weten te bemachtigen. De laag uitbetalende symbolen zijn de klassiek kaart symbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

Year of the Dog is een vermakelijk slot waarin je tot maximaal achtduizend euro kunt winnen. Je speelt Year of the Dog met een hoge variatie. Tevens biedt dit spel ook de mogelijkheid om te spelen middels de auto-play functie. Met deze functie krijg je ed mogelijkheid om het spel automatisch te laten draaien met een maximum tot honderd spins.

Indien je gebruik wilt maken van deze functie is het wel belangrijk dat je deze eerst naar wens instelt.

Year of the Dog is ook gratis te spelen, hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Year of the Dog is te spelen op alle apparaten en wordt ondersteund door zowel iOS als Android.

Een ander videoslot dat we aan je willen voorstellen is er eentje van Pragmatic Play en heet The Doghouse Megaways. Zoals de naam het al zegt, is dit een typische Megaways slot. Dit houdt in dat je speelt met ruim honderdduizend manieren om winnende combinaties te maken.

De minimale inzet van The Doghouse Megaways is €0,20 cent per draai en je kunt tot ruim twaalfduizend keer de inzet winnen. The Doghouse Megaways is een hoge variatie gokkast dat een RTP heeft van 96,55%.

iSoftBet bracht in 2018 een videoslot uit genaamd, Chilli Chilli Bang Bang. Chilli Chilli Bang Bang speel je met een minimale inleg van €0,20 cent per draai en twintig winlijnen. Het spel zit bovendien vol met leuke bonus features en extra’s.

Het uitkeringspercentage van deze gokkast is 96,12% en je kunt tot twintigduizend euro winnen. Speel ook Chilli Chilli Bang Bang eens!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...