Savanna King Jackpot

door Genesis Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.16%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Savanna King Jackpot:

17 plays

Gokkast beoordeling

Savanna King Jackpot
RTP 96.16%
Volatiliteit LAAG

Savanna King Jackpot

Savanna King – Jackpot is een online gokkast ontwikkeld door Genesis Gaming dat een Afrikaans wild-life thema heeft en waar je tevens speelt voor een jackpot.

Je speelt Savanna King met een minimale inzet van €0,40 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €40,- per draai. Savanna King is een gokkast waarin je tot wel een miljoen euro kunt winnen. Dit is een lage variatie gokkast met een uitkeringspercentage van 96%.

Savanna King – Jackpot speelregels

Je speelt Savanna King op een reels van vijf keer vier en je hebt meer dan duizend manieren om winnende combinaties te maken.

De Savanah koning, de leeuw, is het scatter symbool van deze online gokkast. Drie van deze symbolen activeren de gratis spins feature. Met drie van deze symbolen ontvang je acht gratis spins, dit kan oplopen tot maximaal twintig gratis spins.

Tijdens de free spins feature moet je jouw ogen goed open houden voor het Tribal Shield, dit symbool kan ervoor zorgen dat winsten tot wel vier keer vermenigvuldigt worden. Wanneer je tijdens de free spins feature nog eens twee scatters weet te landen, dan re-triggert deze en krijg je nog een minimaal vijf en maximaal twintig gratis spins erbij.

Elke keer nadat je een winnende combinatie hebt gemaakt krijg je de mogelijkheid om te spelen voor de jackpot van deze gokkast. Je komt een mini, minor, major en grand jackpot tegen die elk een eigen waarde heeft.

Savanna King – Jackpot thema en symbolen

Savanna King neemt je mee naar het wilde leven van Afrika waar de dieren een centrale rol hebben. De laag uitbetalende symbolen zijn de traditionele kaart symbolen en betalen minimaal tien en tot maximaal honderd munten uit wanneer je er zes van weet te bemachtigen.

De giraffe levert je minimaal vijftig en maximaal honderdvijftig munten op. De zebra, neushoorn en leeuw betalen al uit wanneer je er slechts twee van weet te draaien, dit levert je dan twintig munten op.

Conclusie en vergelijkbare games

Savanna King is een prachtig slot waarin het dierenleven centraal staan. Je kunt leuke prijzen winnen in het basisspel van deze gokkast en je kunt bovendien ook nog eens meespelen in de jackpots. De jackpots bestaan elk uit hun eigen bedrag en je kunt hier na elke winnende combinatie aan deelnemen. De jackpot functie is overigens een optionele functie.

Er is ook een auto play functie te vinden in deze gokkast. Hiermee kun je het spel automatisch laten draaien. Tevens is het ook mogelijk om Savanna King zonder geld te spelen, dit doe je middels de demo-versie en zo kun je het spel eerst eens uitproberen.

Savanna King is beschikbaar op alle apparaten.

Gamomat heeft Savanna Moon uitgebracht. Dit is en videoslot dat je tevens mee de Afrikaanse Savanna in neemt. Dit doe je samen met een avonturier genaamd Jim.

Je speelt Savanna Moon met een minimale inzet van €0,05 cent en je beslist zelf of je met vijf of met tien winlijnen aan de slag gaat. Je kunt in deze online gokkast tot maximaal drieduizend keer je inzet winnen.

NetEnt heeft Go Bananas uitgebracht, een kleurrijke en vrolijk videoslot waarin de apen in het spel centraal staan.

Je speelt Go Bananas met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en je gaat met twintig winlijnen aan de slag. De RTP van deze gokkast is met 69,9% flink boven het gemiddelde. Go Bananas is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...