SuperWilds

door Genesis Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met SuperWilds:

29 plays

Gokkast beoordeling

SuperWilds
RTP 96%
Volatiliteit LAAG

SuperWilds

Super Wilds is een online slot van Genesis Gaming dat je zal doen verrassen. Het spel zit namelijk boordevol met actie.

Je speelt Super Wilds met een minimale inzet van €0,25 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €250,- per draai. Je kunt in deze gokkast tot honderdvijfentwintigduizend euro winnen. Super Wilds is een lage variantie gokkast dat een RTP heeft van 95,12%.

Super Wilds speelregels

Je speelt Super Wilds op vijf rollen met drie rijen en vijfentwintig winlijnen. Je speelt deze gokkast met een aantal wild symbolen die je flinke bedragen kunnen opleveren. Het logo van Super Wilds is het ‘standaard’ wild symbool. Dit symbool vervangt alle symbolen, behalve de bonussymbolen, om je zo te helpen om winnende combinaties te maken.

Wanneer je één van de andere wilds in een set van drie weet te bemachtigen, activeer je de gratis spins feature van het spel. Je krijgt tien gratis spins waar je ook weer verrast wordt met flink wat wild symbolen. Het is tevens ook mogelijk om deze gratis spins te re-triggeren.

Afhankelijk van welke wilds je hebt gescoord om de bonusronde te activeren, wordt je beloond met vermenigvuldiger en/ of expanderende wild symbolen tijdens deze gratis spins ronde.

Super Wilds thema en symbolen

Het thema van Super Wilds is uniek en kleurrijk. Het geeft een beetje en superhelden-thema af en ook de bonussymbolen zijn hierop geïnspireerd. Je komt in Super Wilds verschillende wild symbolen tegen en hiermee krijg je de mogelijkheid om leuke bedragen te winnen.

De drie scatter/wild symbolen leveren je tien gratis spins op. Maar afhankelijk van welke wild symbolen je hiervoor hebt gebruikt, ga je de bonusronde in met:

  • Een vermenigvuldiger die tot twee keer verdubbeld.
  • Een vermenigvuldiger die tot drie keer verdubbeld.
  • Een extra vijf spins.
  • Of een expanderend wild symbool die over de gehele rollen spreidt.

Conclusie en vergelijkbare games

Super Wilds is een vermakelijk slot die er netjes uit ziet en waar je je goed in kunt vermaken. Door de lage variantie van deze gokkast zal je al gauw merken dat je kleine bedragen weet binnen te slepen.

Super Wilds is ook te spelen in een demo-versie, hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Tevens vind je ook een auto-spin feature, deze kan tot duizend spins automatisch draaien.

Een andere online gokkast die we aan je willen voorstellen is er eentje van Stakelogic, genaamd Super Wild Megaways. Je speelt deze online slot met het Megaways mechanisme, wat inhoudt dat je ruim honderdduizend manieren hebt om winnende combinaties te maken.

Je speelt Super Wild Megaways vanaf €0,20 cent per draai. Dit is een hoge variantie gokkast, met een klassiek fruit-thema, waarin je tot bijna een miljoen euro kunt winnen!

Yggdrasil heeft Lightning Joker uitgebracht, een videoslot met een fruit-thema, waarin je tot wel tienduizend keer je inzet kunt winnen. Je speelt deze gokkast op een reels van drie keer drie en vijf vaste winlijnen.

De minimale inzet in Lightning Joker is €0,10 cent per draai. De gokkast heeft een medium variantie en een uitkeringspercentage van 96,3%. Speel ook Lightning Joker eens!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...