Caishen's Fortune XL

door Genesis Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.04%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Caishen's Fortune XL:

39 plays

Gokkast beoordeling

Caishen's Fortune XL
RTP 96.04%
Volatiliteit HOOG

Caishen’s Fortune XL

CaiShen’s Fortune XL is een online videoslot ontwikkeld door Genesis Gaming dat geïnspireerd is op de Chinese god van rijkdom.

De minimale inzet van CaiShen’s Fortune XL is €0,25 cent per draai en je kunt tot maximaal €50,- per draai inzetten. Het uitkeringspercentage van deze hoge variatie gokkast is 96,04%. Je kunt tot maximaal duizend keer je inzet winnen.

CaiShen’s Fortune XL speelregels

CaiShen’s Fortune XL speel je op een reels van vijf rijen met drie rollen en meer dan tweehonderdveertig manieren om winnende combinaties te maken. Je hebt in deze gokkast maar liefst vijftig winlijnen.

Er zitten ook een aantal spannende features verwerkt in CaiShen’s Fortune XL. Zo kom je onder meer een scatter symbool tegen. Dit is het ‘Fa’ symbool en dit staat in de Chinese cultuur voor ‘rijk worden’. Wanneer je ten minste drie van deze symbolen weet te bemachtigen, dan activeer je het bonusspel waarin je vijf keuzes krijgt.

De hoeveelheid gratis spins en vermenigvuldigers die je krijgt tijdens het bonusspel is afhankelijk van de keuze die jij maakt. Ook hebben de opties een veranderlijke variatie, waarin de keuze met hoogste variatie tevens ook de grootste uitbetaling heeft.

De keuzes liggen tussen de tien en vijfentwintig gratis spins én tussen de twee en dertig vermenigvuldigers.

CaiShen’s Fortune XL thema en symbolen

CaiShen is de god van rijkdom en geluk. Het achtergrond muziekje dat draait is een prettige mix van moderne audio. De laag uitbetalende symbolen in CaiShen’s Fortune XL zijn de kaartsymbolen.

Ook kom je een wild symbool tegen in CaiShen’s Fortune XL, dit symbool vervangt alle symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken. Het wild symbool vervangt echter niet de scatter symbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

CaiShen’s Fortune XL is een kleurrijk en netjes opgezette videoslot waarin je heel veel windassen hebt. De gokkast heeft een hoge variatie en je kunt flink winnen, tot maar liefst vijftigduizend euro.

Het spel heeft overigens ook een auto-play functie. Deze functie zorgt ervoor dat je het spel automatisch kunt laten draaien, met een maximum tot honderd spins. Wanneer je gebruik wilt maken van deze auto-play functie, dan is het wel van belang dat je deze eerst naar wens instelt.

CaiShen’s Fortune XL is ook gratis te spelen, hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst uit te proberen, voordat je met echt geld aan de slag gaat.

CaiShen’s Fortune XL is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten en wordt ondersteund in iOS en Android.

Pragmatic Play heeft ook een videoslot uitgebracht dat geïnspireerd is op deze Chinese god, genaamd Caishens Cash. Caishens Cash heeft twee leuke bonusfeatures en je kunt tot wel tweeëntwintig duizend keer de inzet winnen.

Caishens Cash is een hoge variatie gokkast dat je speelt met een minimale inleg van €0,25 cent per draai. Deze gokkast is bovendien te spelen op alle apparaten.

iSoftBet heeft Dragon Match Megaways ontwikkeld. Dragon Match Megaways is een Megways slot wat inhoud dat je ruim drieduizend manieren hebt om winnende combinaties te maken.

Je speelt Dragon Match Megaways met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en je kunt in deze hoge variatie gokkast ruim tweehonderdduizend euro winnen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...