Riches in the rough

door Genesis Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 95%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Riches in the rough:

25 plays

Gokkast beoordeling

Riches in the rough
RTP 95%
Volatiliteit HOOG

Riches in the rough

Riches in the Rough is een online videoslot ontwikkeld door Genesis Gaming dat vol zit met juwelen en rijkdom uitstraalt.

Je speelt Riches in the Rough met een minimale inzet van €0,25 cent per draai en een maximale inzet van €50,- per draai. Riches in the Rough heeft een medium variatie en het heeft een uitkeringspercentage van 94,91%. Je kunt in Riches in the Rough tot maximaal achthonderd keer de inzet winnen.

Riches in the Rough speelregels

Je speelt Riches in the Rough op een reels van vijf keer drie en je hebt ruim tweehonderd manieren om winnende combinaties te maken.

Voordat je begint met spelen in deze online gokkast is het wel de bedoeling dat je deze gokkast eerst naar wens instelt. Zo beslis je met hoeveel geld je daadwerkelijk wilt spelen en of je de auto-play functie wilt gebruiken. De auto-play functie kan het spel automatisch laten draaien, zodat je niet telkens op de spin knop hoeft te drukken. Wanneer je gebruik wilt maken van deze functie, moet je deze wel eerst naar wens instellen.

Het bonussymbool van deze gokkast heeft felle rode letters en is niet te missen. Met dit symbool kun je flinke bedragen winnen én tevens ook toegang geven tot het bonusspel. In het bonusspel krijg je onder meer te maken met vermenigvuldigers en sticky wilds.

Ook kom je in Riches in the Rough scatter symbolen tegen. Wanneer je hiervan tenminste drie weet te draaien, activeer je de gratis spins feature. In deze feature krijg je minimaal acht gratis spins en maximaal 20 gratis spins.

Riches in the Rough thema en symbolen

Het thema van deze online gokkast is een thema dat niet onbekend is. Het spel zit namelijk vol met juwelen en goud.

De laag uitbetalende symbolen van deze gokkast zijn de klassieke kaartsymbolen. De hoog uitbetalende symbolen zijn de dure juwelen. De gele juweel is het meeste waard en de emerald is een goede tweede in deze gokkast.

Van de gele juwelen heb je tenminste drie gelijke symbolen nodig om een winnende combinatie te vormen. Maar, van de andere juwelen heb je er slechts twee nodig om een geldbedrag mee binnen te slepen.

Wanneer je vijf scatter symbolen weet te draaien, dan win je de maximale uitbetaling van maar liefst achthonderd keer de inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Riches in the Rough heeft een thema die niet onbekend is in de online gokkasten. Toch zit deze gokkast origineel in elkaar en heeft het dankzij de features aardig wat spannende momenten. Je kunt in Riches in the Rough tot maximaal veertigduizend euro winnen.

Er is ook een gratis versie te vinden van Riches in the Rough, hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst eens uit te proberen voordat je met echt geld aan de slag gaat. Riches in the Rough is bovendien te spelen op alle apparaten en wordt ondersteund door zowel iOS als Android.

Pragmatic Play heeft Wild Wild Riches uitgebracht. Dit is een online videoslot dat een Iers thema heeft en waar je meer dan vijfhonderd manieren hebt om winnende combinaties te maken. Daarnaast heeft deze online gokkast ook drie niet-progressieve jackpots waar je in kunt meespelen.

Je speelt Wild Wild Riches met een minimale inzet van €0,20 cent per draai. Het uitkeringspercentage van deze hoge variatie gokkast is 96,51%.

iSoftBet heeft Sea of Riches uitgebracht, een online videoslot dat gebruik maakt van Cluster Pays. Dit houdt in dat je clusters moet maken met minimaal vijf gelijke symbolen om een winnende combinatie te hebben.

Je speelt Sea of Riches met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en je kunt tot vierentwintighonderd keer de inzet winnen. De online gokkast heeft een medium variatie en een RTP van 96%.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...