Fortune Turtle

door Genesis Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 97%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Fortune Turtle:

17 plays

Gokkast beoordeling

Fortune Turtle
RTP 97%
Volatiliteit LAAG

Fortune Turtle

Fortune Turtles is een online gokkast ontwikkeld door Genesis Gaming dat gebruik maakt van een oriëntaals thema.

Je speelt Fortune Turtles met een minimale inzet van €0,50 cent per spin en een maximale inzet van €50,- per spin. Fortune Turtles is een lage variatie gokkast dat een RTP heeft van 97,41%.

Fortune Turtles speelregels

Je speelt Fortune Turtles op een reels van vijf keer drie en je hebt ruim tweehonderd manieren om winnende combinaties te maken.

Elke keer dat je een winnende combinatie maakt, verdwijnen de symbolen van het scherm en zo wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen én dus nieuwe winnende combinaties. Op deze manier is het dus mogelijk om in één spin meerdere winsten te boeken.

Fortune Turtles heeft ook een scatter symbool dit is het Fortune Turtles symbool. Wanneer je hiervan drie weet te bemachtigen, dan activeer je de gratis spins feature. Met drie symbolen ontvang je tien gratis spins.

Tijdens de gratis spins feature krijg je ook te maken met een meter die munten verzameld. Elke keer dat je op de derde rol tijdens de free spins een muntje krijgt, wordt de meter gevuld. Wanneer de meter vol is, krijg je nog twee extra spins én een vermenigvuldiger van twee keer.

Fortune Turtles thema en symbolen

Het thema van Fortune Turtles heeft een oriëntaals thema dat er netjes uitzien en goed afgewerkt is. Het spel is toegankelijk voor alle soorten gamers. Fortune Turtles speelt zich af in een Japanse tuin waar het vol staat met kleurrijke bloesem.

Doordat je Fortune Turtles speelt met het zogenoemde cascade reels, gaat het spel snel en verveelt het niet. Elke keer dat je winnende combinaties maakt, verdwijnen deze van jouw scherm en wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen én nieuwe winsten!

Fortune Turtles is ook te spelen met de auto play functie. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel automatisch te laten draaien. Wanneer je gebruik wilt maken van deze functie is het wel van belang dat je deze eerst naar wens instelt.

Conclusie en vergelijkbare games

Fortune Turtles is een vermakelijk spel met een lage variatie en een mega hoog uitkeringspercentage. Wanneer je deze gokkast speelt zul je al snel merken dat de winsten gauw binnen stromen.

Het spel is snel én vermakelijk en naar onze mening absoluut de moeite waard om eens in te gaan spelen.

Er is ook een gratis versie te vinden van Fortune Turtles, hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Fortune Turtles is bovendien beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten en wordt ondersteund door iOS en Android.

Een ander videoslot die we aan je willen voorstellen is er eentje van Yggdrasil, genaamd Arthur’s Fortune. Dit spel is geïnspireerd op koning Arthur en zijn ridders. Arthur’s Fortune heeft een RTP van 96,20% en dit is een medium variatie gokkast.

Je speelt Arthur’s Fortune met een minimale inzet van €0,04 cent per draai en je speelt op een reels van vijf keer drie met twintig winlijnen. Je kunt in deze gokkast tot ruim zevenduizend keer je inzet winnen.

Ook Pragmatic Play heeft een online gokkast die je niet mag missen, genaamd Three Star Fortune. Dit spel heeft een oosters thema en je speelt met tien vaste winlijnen op een reels van vijf keer drie.

Je speelt Three Star Fortune met een minimale inzet van €0,10 cent per draai. Three Star Fortune is een hoge variatie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 96,27%. Dit spel is bovendien beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...