Leprechaun Legends

door Genesis Gaming

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.03%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Leprechaun Legends:

74 plays

Gokkast beoordeling

Leprechaun Legends
RTP 96.03%
Volatiliteit MED

Leprechaun Legends

Leprechaun Legends is ontwikkeld door Genesis Gaming dat helemaal in het teken staat van geluk. Natuurlijk moet je tijdens het online gokken een beetje geluk hebben, dus waarom niet spelen in een slotmachine dat helemaal in het teken hiervan staat!

Je speelt Leprechaun Legends  met een minimale inzet van €0,50 cent en je kunt tot maximaal €500,- per draai inzetten. Je kunt in deze online gelukskast tot maar liefst vijfentwintigduizend euro winnen. Het uitkeringspercentage is 96,03% wat netjes op het gemiddelde ligt.

Leprechaun Legends speelregels

Je speelt Leprechaun Legends op vijf rollen met drie rijen en vijftig winlijnen. Een winnende combinatie maak je wanneer je ten minste drie gelijke symbolen op één van de winlijnen weet te bemachtigen.

Het klavertje vier is het wild symbool van deze slotmachine en vervangt alle symbolen, behalve de bonussymbolen. Dit klavertje vier helpt je dus om winnende combinaties te maken.

Wanneer je op de eerste rol een regenboog weet te bemachtigen en op de tweede tot vijfde rol een pot met goud, dan activeer je de Gouden bonus feature van het spel. Elke extra pot met goud zal nu een vermenigvuldiger bevatten en tevens ontvang je ook direct een geldprijs.

Het logo van Leprechaun Legends is het scatter symbool en hiermee ontvang je ook een directe geldprijs. Wanneer je die van deze symbolen hebt weten te bemachtigen, ontvang je tot vijftien gratis spins. Deze gratis spins zijn ook te re-triggeren.

Wanneer je het zat bent om constant op de draai knop te drukken, kun je er ook voor kiezen om het spel automatisch te laten draaien middels de auto-play functie. Met deze functie kan het spel tot duizend spins automatisch draaien. Wanneer je hiervan gebruik wilt maken is het wel van belang dat je deze eerst naar wens instelt.

Leprechaun Legends thema en symbolen

Het thema van deze online gokkast is een Iers thema dat volledig in het teken staat van geluk. De gokkast is enorm kleurrijk en mooi weergegeven. De symbolen in het spel zijn allemaal symbolen die tevens in het teken staan van geluk. Zo kom je onder meer het klavertje vier tegen, een pot met goud en een regenboog.

De laag uitbetalende symbolen van deze online gokkast zijn de kaartsymbolen die kleurrijk van het scherm af knallen.

Conclusie en vergelijkbare games

Het spel is door Genesis Gaming erg mooi in elkaar gezet. Het thema is niet een onbekend thema voor online slots, maar Leprechaun Legends is zeker eentje om eens in te gaan spelen.

Wanneer je het spel eerst wilt uitproberen, voordat je direct met geld aan de slag gaat, krijg je hiervoor de mogelijkheid in de demo-versie van het spel. Leprechaun Legends is bovendien beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten en het wordt ondersteund in iOS en Android.

Een andere online gokkast die we aan je willen voorstellen is van Play’n Go, genaamd Leprechaun Goes Wild. Dit is een hoge variatie gokkast waarin je tot wel tienduizend keer de inzet kunt winnen.

Spelen in Leprechaun Goes Wild doe je vanaf €0,20 cent per draai en op een reels van vijf keer vier. Deze online gokkast is beschikbaar op alle apparaten.

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is er eentje van Thunderkick, genaamd Beat the Beast: Cerberus Inferno. Dit is het derde deel van de ‘beat the beast’ reeks en eentje die je zeker niet mag missen.

Je speelt Beat the Beast: Cerberus Inferno met ruim tweehonderd manieren om winnende combinaties te maken en een minimale inleg van €0,10 cent per draai. De RTP is 96,15% en je kunt tot ruim vijfenzestighonderd keer de inzet winnen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...