Viking Runes

door TrueLab

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.37%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Viking Runes:

9 plays

Gokkast beoordeling

Viking Runes
RTP 96.37%
Volatiliteit HOOG

Viking Runes

Viking Runes is een online videoslot van Truelab. Truelab brengt onder Yggdrasil videoslots uit.

Je speelt Viking Runes met een minimale inzet van € 0,40,- cent per draai en een maximale inzet van € 40,- per draai. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is 96,37% en je kan tot vijfentwintigduizend keer je inzet winnen.

Viking Runes speelregels

Je speelt Viking Runes op een reels van negen keer negen. Een winnende combinatie maak je wanneer je ten minste vijf gelijke symbolen in een cluster weet te bemachtigen. Wanneer je een winnende cluster hebt, verdwijnen de symbolen van de reels en wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen en nieuwe winnende clusters.

Elke keer dat je een winnend cluster maakt, verschijnt er een bliksemschicht wild op de reels. Dit wild symbool helpt je om winnende combinaties te maken.

Je activeert de gratis spins feature wanneer je vijf aaneensluitende winnende rondes hebt. Je ontvangt hiermee zes gratis spins en de wild symbolen zijn tijdens de gratis spins feature ook actief. De wild symbolen bevatten tijdens deze free spins ook vermenigvuldigers.

Viking Runes thema en symbolen

Het thema van Viking Runes is geïnspireerd op de Noorse mythologie en het thema is tot in de puntjes uitgewerkt.

De laag uitbetalende symbolen, zijn in een combinatie van vijf, goed voor anderhalf keer de inzet.

Je komt in Viking Runes drie verschillende features tegen die op willekeurige momenten in het basisspel geactiveerd worden.

Runic Shuffle: deze feature husselt de symbolen door elkaar, nadat je een aantal spins geen winnende combinaties hebt weten te maken.

Spell of Ancestor: deze feature wordt geactiveerd aan het einde van de cascade en vervangt alle lage symbolen in premium symbolen.

Vikin Sorcery: je ontvangt tijdens deze feature willekeurig minimaal drie en maximaal negen wild symbolen op de reels.

Conclusie en vergelijkbare games

Viking Runes is een vermakelijk spel waar veel actie in zit. De cascade reels zorgen ervoor dat je tijdens één spin, meerdere winnende combinaties kan maken. De willekeurig geactiveerde features zorgen er bovendien voor dat je nooit weet wanneer de actie écht start.

Je kan in Viking Runes tot vijfentwintigduizend keer je inzet winnen.

Tevens kan je Viking Runes ook eerst gratis spelen. Hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met echt geld aan de slag gaat.

In 2018 bracht NetEnt Vikings uit. Vikings is een online gokkast dat geïnspireerd is op de gelijknamige Netflix serie. Je speelt deze gokkast met ruim tweehonderdveertig manieren om winnende combinaties te maken.

Inzetten is mogelijk vanaf € 0,20,- cent per draai en het uitkeringspercentage is met 96,05% netjes op het gemiddelde.

Een ander populair slot waarin de vikingen centraal staan, is er eentje van Push Gaming, genaamd Viking Clash. Dit is een medium variatie gokkast dat in 2018 uitgebracht werd.

Inzetten is mogelijk vanaf € 0,25 cent per draai en je speelt deze gokkast met twee keer vijfentwintig winlijnen. De RTP van Viking Clash is 96,67%. Speel ook deze gokkast eens!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...