Crazy Mix

door TrueLab

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.34%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Crazy Mix:

12 plays

Gokkast beoordeling

Crazy Mix
RTP 96.34%
Volatiliteit HOOG

Crazy Mix

Crazy Mix is een uniek videoslot uitgebracht door Truelab. Truelab is een spelprovider die nauw samenwerkt met Yggdrasil en die stuk voor stuk bijzondere online gokkasten uitbrengt.

Crazy Mix speel je met een minimale inzet van € 0,15 cent per draai en heeft een maximale inzet van € 210,- per draai. Dit is een hoge variantie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 96,35%.

Je kan in Crazy Mix tot maximaal vijfentwintigduizend keer je inzet winnen.

Crazy Mix speelregels

Je speelt Crazy Mix op vijf rollen met drie rijen symbolen en vijftien vaste winlijnen. Je komt in Crazy Mix verschillende features tegen. Wanneer je Chaka Wild op de rollen weet te landen, activeer je de Boomerang Respins.

De meest linker Chaka wilds gooit zijn boemerang naar het bonusrad, waar een stuk fruit geraakt wordt. Tijdens de free spins zal Chaka de boemerang blijven gooien, om zo meer fruit in de cocktail te krijgen en zo meer gratis spins te triggeren.

Elke keer dat Chaka deze boemerang gooit gaat de progressieve vermenigvuldiger ook met een stapje omhoog. Wanneer je vier stukken fruit in de cocktail hebt weten te landen, dan activeer je de gratis spins feature van het spel. Alle winsten die je hier weet te behalen worden dan ook nog een vermenigvuldigt.

Crazy Mix thema en symbolen

Crazy Mix speelt zich af op een tropisch eiland, ver van de moderne technologie. Het spel bezit twee wild symbolen, Chaka en zijn vriend Aneka. Dit symbool vervangt alle reguliere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken. Tevens levert dit symbool ook een geldprijs op. Met vijf wildsymbolen, ontvang je zesenzestig keer je inzet.

Ook vind je in Crazy Mix een zesde rol. Deze zesde rol wordt alleen geactiveerd tijdens de bonus features en zorgt ervoor dat je flinke bedragen kan winnen. In het basisspel is deze rol bedekt met kleurrijk fruit.

Conclusie en vergelijkbare games

Crazy Mix is een geweldig spel met een vrolijk en kleurrijk thema, waarin je als speler je goed kan vermaken en bovendien ook nog eens flinke bedragen kan binnen slepen.

Crazy Mix is ook eerst te spelen in de demo-versie. Hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Een ander online videoslot die we aan je willen voorstellen is Little Panda, ontwikkeld door Endorphinia. Je speelt deze gokkast op een reels van vijf keer vier en zonder vaste winlijnen. Je hebt ruim duizend manieren om winnende combinaties te maken.

Je speelt Little Panda met een minimale inzet van € 0,40 cent per draai. Dit is een medium variantie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 96%. Je kan in dit slot tot maximaal 3.2 miljoen munten winnen.

Seasons is een online videoslot van Yggdrasil, waarin je tot maximaal veertienhonderd keer je inzet kan winnen. Je speelt op vijf rollen en met twintig winlijnen. Het spel speelt zich af in het bos, waar alle seizoenen voorbij komen.

Spelen doe je vanaf € 0,20 cent per draai. Dit is een lage variantie gokkast dat een RTP heeft van 96,1%. Seasons is beschikbaar op alle apparaten. Speel ook dit spel eens!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...