Victoria Wild

door TrueLab

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.38%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Victoria Wild:

18 plays

Gokkast beoordeling

Victoria Wild
RTP 96.38%
Volatiliteit HOOG

Victoria Wild

Victoria Wild is een online gokkast ontwikkeld door Truelab. Truelab werkt nauw samen met Yggdrasil en brengt unieke en bijzondere slots uit.

Victoria Wild is te spelen met een minimale inzet van € 0,15 cent per draai en heeft een maximale inzet van € 45,-. De variantie van deze gokkast is medium en het uitkeringspercentage 96,55%.

Je kan in Victoria Wild tot maximaal vijfentwintigduizend keer de inzet winnen.

Victoria Wild speelregels

Je speelt Victoria Wild op vijf rollen, drie rijen en met vijftien vaste winlijnen. Tijdens de gratis spins bonus feature komt er nog een zesde rol bij, waardoor het mogelijk gemaakt wordt om zes gelijke symbolen te behalen.

Je komt in Victoria Wild verschillende features tegen. Zo ook de Sandstorm Feature. Deze wordt tijdens het basisspel op een willekeurig moment geactiveerd. Je krijgt minimaal twee en maximaal zes wild symbolen, die willekeurig op de rollen geplaatst worden. Deze kunnen verder evolueren in  sticky Tornado Respins.

Wanneer je vijfentwintig symbolen weet te bemachtigen op de landkaart, activeer je de Oasis Free Spins. Deze feature spaar je redelijk snel bij elkaar en het levert daarom relatief wat minder op. Je krijgt in deze feature tien gratis spins met een extra zesde rol, waarbij het de bedoeling is dat je minimaal zeven lampen verzameld.

Wanneer je de zeven lampen hebt weten te bemachtigen, kom je terecht in een extra bonus feature. Deze neemt je mee naar een rad, waarbij je flinke geldprijzen kan winnen.

Ook zit er in Victoria Wild een scatter symbool, de tempel. Wanneer je drie van deze symbolen weet te bemachtigen, activeer je tevens een gratis spins feature, waar je ten minste tien gratis spins ontvangt. Je speelt ook deze gratis spins met een extra zesde rol. De vier middelste rollen kunnen bovendien ook nog expanderende wild symbolen bevatten.

Victoria Wild thema en symbolen

Victoria Wild is een stoer en avontuurlijk videoslot, waarbij een vrouwelijke avonturier de hoofdrol heeft.

De hoogst uitbetalende symbolen van de gokkast zijn de wild symbolen en Victoria. Deze symbolen kunnen je tot honderdzestig keer de inzet opleveren, wanneer je hiervan zes weet te bemachtigen.

De premium symbolen zijn onder meer de motor, pistool, zwarte laarzen en een bidon. Deze leveren je tussen de veertig en zestig keer de inzet op.

De lage symbolen zijn de kaartsymbolen. Deze zijn geïnspireerd op een kompas en leveren tot maximaal twintig keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Victoria Wild is een vermakelijk videoslot dat vol actie zit en hele leuke features bevat. Het spel is snel en de bedragen die je kan winnen in deze gokkast zijn flink.

Het spel zit mooi in elkaar en ook de audio op de achtergrond past er helemaal bij. Al met al is Victoria Wild een geweldig slot, waarin je zeker eens een gokje zou moeten wagen.

Wanneer je Victoria Wild eens wil uitproberen, kan je er ook voor kiezen dit te doen middels de demo-versie.

Big Time Gaming heeft Wild Flower uitgebracht. Dit is een online videoslot waarin je ruim vierduizend manieren hebt om winnende combinaties te maken. Spelen doe je vanaf € 0,10 cent per draai en je kan in deze gokkast tot maar liefst honderdveertigduizend keer je inzet winnen.

Wild Flower is een hoge variantie gokkast dat een RTP heeft van 96,55%. Ontdek ook dit spel!

Een andere online gokkast die we aan je willen voorstellen is Cloud Quest, ontwikkeld door Play’n Go. Je speelt Cloud Quest op een reels van vijf keer vijf zonder vaste winlijnen. Je kan een winnende combinatie maken wanneer je horizontaal, verticaal of diagonaal drie gelijke symbolen weet te bemachtigen.

Je speelt Cloud Quest vanaf € 0,10 cent per draai. Dit is een lage variantie gokkast dat een RTP heeft van 96,52% en waarin je tot honderdduizend euro kan winnen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...