Day and Night

door TrueLab

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.38%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Day and Night:

28 plays

Gokkast beoordeling

Day and Night
RTP 96.38%
Volatiliteit LAAG

Day and Night

Day and Night is een online videoslot ontwikkeld door Truelab, dat onder de naam van Yggdrasil spellen uitbrengt. Day and Night werd recentelijk uitgebracht, in 2020.

Je speelt Day and Night met een minimale inzet van € 0,20 cent per draai en je kunt tot maximaal € 280,- per draai inleggen. Dit is een lage variantie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 96,38%. Je kan tot ruim twaalfduizend keer je inzet winnen.

Day and Night speelregels

Je speelt Day and Night op een reels van zes keer vier met twintig winlijnen. Een winnende combinatie maak je zowel van links naar recht, als van rechts naar links.

De reels die overdag afspelen worden bestuurd door de vurige Ra en de nacht-reels door Bastet. De Ra wild symbolen kunnen alleen op de dag-reels voorkomen en de Bastet wild symbolen alleen op de nacht-reels.

Wanneer je Ra op alle zes de reels weet te bemachtigen, wordt je beloond met minimaal tien en maximaal vierentwintig gratis spins, waarbij je tevens overladen wordt met extra wild symbolen.

Maar wanneer je de nacht wildsymbolen op alle reels weet te bemachtigen, activeer je tien gratis spins op deze reels, waarbij de wilds sticky worden op de reels..

Day and Night thema en symbolen

Het thema van Day and Night is bijzonder en geïnspireerd op de Egyptische mythologie, waar de god van de dag en de god van de nacht centraal staan.

De laag uitbetalende symbolen in deze gokkast, zijn de kaartsymbolen en de premium symbolen zijn de symbolen die geïnspireerd zijn op de Egyptische goden.

Conclusie en vergelijkbare games

Day and Night is een bijzonder en uniek slot dat er grafisch geweldig uitziet. Je speelt mee in het gevecht tussen de twee goden, waarbij elk hun eigen features vrijgeven en waarin je tevens lekkere bedragen bij elkaar kan spelen.

Day and Night is ook gratis te spelen, middels de demo-versie. Hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst eens uit te proberen. Maar wanneer je daadwerkelijk geld wilt winnen, zal je ook met echt geld moeten spelen.

Er is tevens ook een auto-play functie beschikbaar, hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel automatisch te laten draaien. Wanneer je gebruik wilt maken van deze optie, is het wel van belang om deze eerst naar wens in te stellen.

Pragmatic Play heeft ook een videoslot ontwikkeld dat geïnspireerd is op de bijzondere Egyptische oudheid, genaamd Mysterious Egypt. Dit slot werd recentelijk uitgebracht, in 2021 en is een kloon op het bekende Book of Ra slot.

Je speelt deze gokkast op een reels van vijf keer drie met tien vaste winlijnen. Inzetten doe je vanaf €0,10 cent per draai. Dit is een hoge variantie gokkast waarin je tot vijfenvijftighonderd keer de inzet kunt winnen.

Stakelogic heeft Book of Adventure Super Stake Edition uitgebracht. Een gokkast met een hele mond vol. De stage Edition gokkasten staan erom bekend dat wanneer je flink inzet, je ook flink kan winnen.

Dit is een hoge variantie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 96,68% en waarin je tot wel een half miljoen euro kan binnen slepen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...