Christmas Tree

door TrueLab

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.4%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Christmas Tree:

15 plays

Gokkast beoordeling

Christmas Tree
RTP 96.4%
Volatiliteit HOOG

Christmas Tree

Christmas Tree is een online videoslot ontwikkeld door Truelab, dat je meeneemt naar het vrolijke kerstfeest en de cadeaus die onder de kerstboom te vinden zijn.

Je speelt Christmas Tree met een minimale inzet van € 0,40 cent per draai en een maximale inzet van € 40,- per draai. Je kan tot vijftienduizend keer je inzet winnen en het uitkeringspercentage is met 96,4% net boven het gemiddelde.

Christmas Tree speelregels

Je speelt Christmas Tree op een reels van zes met een formatie van 2 tot en met zeven. Je hebt door deze opstelling geen vaste winlijnen, maar je speelt met het zogenoemde cluster pay mechanisme.

Dit houdt in dat je een winnende combinatie maakt wanneer je ten minste vijf gelijke symbolen in een cluster weet te bemachtigen. Elke keer dat dit je lukt, verdwijnen de symbolen van het scherm en zo wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe symbolen en dus nieuwe winnende combinaties.

De Blizzard feature wordt geactiveerd wanneer je na een reeks van winnende clusters, geen winnende combinaties meer hebt. Een koude wind blaast nu keihard over de reels en plaatst drie tot negen mystery symbolen op willekeurige plaatsen.

Een andere feature die willekeurig start is de Snowman, die plotseling aan het einde van een spin een sneeuwbal tegen de reels aan gooit. De symbolen die de sneeuwman raakt, worden vervolgens omgezet in wild symbolen.

Tijdens de gratis spins feature zal de sneeuwman overigens de sneeuwballen blijven gooien en krijg je bovendien te maken met een progressieve vermenigvuldiger. Dit zorgt ervoor dat je tijdens de gratis spins feature flinke bedragen kan binnen slepen.

Christmas Tree thema en symbolen

Zoals de naam al doet vermoeden speelt Christmas Tree zich af in de periode rondom kerstmis, in de winter.

Het hoogst uitbetalende symbool is de kerstman en levert je tot één keer de inzet op in een combinatie van vijf. Maar weet je van dit symbool een cluster te maken van zevenentwintig symbolen, dan levert dit je tot vijftienduizend keer de inzet op.

De gekleurde kerstballen zijn de laaguitbetalende symbolen van de gokkast. Wanneer je hiervan een vol cluster van zevenentwintig symbolen weet te maken, levert dit je minimaal vijftienhonderd tot drieduizend keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Christmas Tree heeft een cartoonachtige uitstraling dat een vermakelijk spel is en wat zeker ook te spelen is als het nog helemaal geen winter is. Het cluster pay mechanisme zorgt ervoor dat het spel net wat anders in elkaar steekt en de cascading reels maakt dat je tijdens één spin, meerdere winsten kan boeken.

Al met al is Christmas Tree een leuk, spannend en vermakelijk videoslot dat geschikt is voor alle soorten spelers.

Tevens is het ook mogelijk om Christmas Tree eerst gratis te spelen, middels de demo-versie. Hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Zijn de online gokkasten met een vrolijk kerstthema helemaal jouw ding? Neem dan eens een kijkje in Secrets of Christmas, ontwikkeld door NetEnt. Secrets of Christmas heeft een cartoon-achtige uitstraling en vijfentwintig winlijnen.

Spelen doe je vanaf € 0,25 cent en je kant tot maximaal honderdvijfenzeventig duizend euro winnen. Dit is een medium variantie gokkast dat een RTP heeft van 96,7%.

Een gokkast in een compleet ander thema, maar eentje die we je niet willen onthouden is Agent Jane Blonde, ontwikkeld door Microgaming. Je kiest zelf met hoeveel winlijnen je in deze gokkast aan de slag gaat. Je kan met maximaal negen winlijnen spelen.

Inzetten doe je vanaf € 0,09 cent per draai en je kan tot maximaal zevenhonderdvijftig keer je inzet winnen per winlijn. Dit is een hoge variantie gokkast dat een RTP heeft van 96,1%. Speel ook Agent Jane Blonde eens!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...