Aloha Fruit Bonanza

door TrueLab

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 97.01%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Aloha Fruit Bonanza:

18 plays

Gokkast beoordeling

Aloha Fruit Bonanza
RTP 97.01%
Volatiliteit HOOG

Aloha Fruit Bonanza

Aloha Fruit Bonanza is een nieuwe gokkast van ontwikkelaar TrueLab. De jongens van Truelab staan bekend om hun creativiteit en dat merk je ook meteen aan deze slot met tropisch thema. Ga op vakantie en dompel je onder in de vredige sfeer van het spel. Ondertussen maak je kans op het winnen van indrukwekkende prijzen. Lijkt dat je wel interessant? Lees dan snel verder voor meer details.

Hoe speel je Aloha Fruit Bonanza?

Aloha Fruit Bonanza maakt gebruik van een speelraster met zes rollen en vijf rijen. Het is jouw doel om acht of meer identieke symbolen te laten verschijnen. Slaag je hierin, dan ontvang je een uitbetaling. Dit spel werkt met een cascading wins-monteur. Dit betekent dat je meerdere overwinningen kunt behalen in een enkele draai.

Op de rollen zie je allerlei soorten fruit, waaronder zowel klassieke als exotische vruchten. Daarnaast heb je de rode zeven met de hoogste waarde. Inzetten op deze gokkast kan van € 0,20 tot € 200 per spin. Staat het geluk aan jouw zijde, dan kun je tot wel 7.500x je inzet winnen!

Aloha Fruit Bonanza bonusfuncties

Centraal in Aloha Fruit Bonanza staat de gratis spins-functie. Deze functie kun je activeren door vier of meer scatter symbolen tegelijkertijd te laten landen. Om te beginnen krijg je 10 free spins. Als je nog eens drie of meer scatters laat vallen tijdens het bonusspel, krijg je vijf extra gratis spin.

De functie voor gratis spins werkt op dezelfde manier als in het basisspel, maar er is één groot verschil. Er worden nieuwe bonussymbolen aan de rollen toegevoegd, de zogenaamde Juicy Multipliers. Deze kunnen verschijnen met waarden van 2x tot 100x. Als er een multiplier actief is, wordt de totale winst van de huidige spin vermenigvuldigd met de getoonde waarde aan het einde van de cascades. Als er meer dan één multiplier is, worden hun waarden met elkaar opgeteld.

Conclusie Aloha Fruit Bonanza

Aloha Fruit Bonanza is een frisse en leuke gokkast met sappige fruitsymbolen en boeiende bonusfuncties. Het thema is niet nieuw, maar fans van dit genre zullen zeker kunnen genieten van deze versie van TrueLab.

Veel voorkomende vrageni

Wat is de RTP van Aloha Fruit Bonanza?

De RTP van Aloha Fruit Bonanza is 97%, wat bovengemiddeld is voor een online slot.

Wat is de maximale winst die je kunt behalen met Aloha Fruit Bonanza?

Met Aloha Fruit Bonanza kun je maximaal 7.500x je inzet winnen.

Is het mogelijk om Aloha Fruit Bonanza gratis te spelen?

Ja, je kunt deze gokkast gratis spelen op onze website.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...