Victoria Wild West

door TrueLab

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.31%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Victoria Wild West:

327 plays

Gokkast beoordeling

Victoria Wild West
RTP 96.31%
Volatiliteit HOOG

Victoria Wild West

In Victoria Wild West van provider True Lab help je de lokale sheriff wanneer de stad in gevaar is. Een bende bandieten probeert de boel op stelten te zetten, maar daar steek jij een stokje voor. Hiervoor ontvang je een royale beloning in de vorm van gratis spins en een maximale winst van maar liefst 4.000x je oorspronkelijke inzet.

Hoe speel je Victoria Wild West?

Zodra je in de stad aankomt, zie je een taverne waar de bandieten zich verstoppen. De slot heeft een raster van 5×3 en 10 manieren om te winnen. Het is jouw doel om de leider van de bende, Bailey, te vangen. Je kunt namelijk 250x je inzet ontvangen als je hierin slaagt.

Als je klaar bent om het spel te starten, kun je een weddenschap plaatsen van € 0,10 tot € 100 per draai. Je kunt ook de bonusronde kopen.

Victoria Wild West symbolen

In de taverne kun je een glas whisky bestellen en ondertussen tal van handige symbolen vinden. Zo heb je bijvoorbeeld speelkaarten, een revolver en een paard. Het wild symbool helpt je om de basissymbolen te vervangen en betaalt tot 250x uit.

Sheriff Victoria helpt je als er bandieten op de rollen staan. Met haar schot kan ze je een vermenigvuldiger van 1x tot 50x bezorgen. Het symbool van bendeleider Bailey kan alleen in het bonusspel verschijnen en tot 250x uitbetalen.

Bonusfuncties en gratis spins

Als je door de straten patrouilleert en er posters verschijnen met een bandiet op je rol kun je multipliers ontvangen. Dit gebeurt als Victoria op dat moment aanwezig is. Zij zal de aanvaller met één schot neutraliseren. De vermenigvuldiger kan oplopen tot 50x je inzet.

Slaag je erin om Sheriff Victoria en Bandiet Bailey tegelijkertijd op het speelveld te verzamelen, dan krijg je 10 gratis spins. In deze ronde moet je niet alleen basissymbolen vangen, maar ook posters. Als Victoria 6 bandieten vangt, ga je door naar de volgende ronde met 5 extra spins. Er zijn 4 van deze niveaus en bij elk niveau verhoogt je vermenigvuldiger van 1x naar 5x.

Je zult de hoofdbandiet maar één keer treffen op niveau 3 en 4. Je ontvangt dan een beloning van 250x je inzet.

Onze mening over Victoria Wild West

De Victoria Wild West online slot van True Lab is een erg dynamisch en spannend spel. De plot dompelt je volledig onder in de wereld van het Wilde Westen. De bonusronde is erg leuk omdat je telkens naar een volgend niveau kunt gaan en de multiplier kunt verhogen.

Veelgestelde vragen

Wat is de maximale winst die je kunt behalen met Victoria Wild West?

Je kunt een maximale winst scoren van 4.000x je oorspronkelijke inzet als je de hoofdbandiet kan vangen.

Wat is het RTP-percentage van Victoria Wild West?

De slot Victoria Wild West heeft een hoge volatiliteit en een RTP-percentage van 96,31%.

Kan ik gratis spins winnen met Victoria Wild West?

Ja, als je een scatter kan landen naast een Bailey scatter kun je de gratis spins-functie activeren met 10 gratis spins. Je kunt via 4 niveaus verder komen en zo nog meer gratis spins verzamelen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...