Pharaoh's Reign Mini-Max

door Kalamba Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.7%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Pharaoh's Reign Mini-Max:

41 plays

Gokkast beoordeling

Pharaoh's Reign Mini-Max
RTP 96.7%
Volatiliteit HOOG

Pharaoh’s Reign Mini-Max

Slotontwikkelaar Kalamba Games heeft zich laten inspireren door Egypte met als resultaat de slot Pharao’s Reign Mini-Max. Laat je verleiden door gratis spins, vijf verschillende jackpots en vermenigvuldigers. De vele bonussen maken dit spel erg bijzonder, maar ook de graphics zien er geweldig uit. Kom snel meer te weten over Pharao’s Reign Mini-Max.

Hoe speel je Pharao’s Reign Mini-Max?

Het speelveld van Pharao’s Reign Mini-Max bestaat uit vijf rollen, drie rijen en 20 winlijnen. De symbolen passen perfect bij het thema van het spel. Zo zie je onder meer scarabee-ringen, een ankh-kruis en piramides verschijnen op de rollen.

Het inzetbereik varieert van € 0,20 en € 100 per draai. Er zijn in totaal 13 symbolen in het spel. De minst waardevolle symbolen zijn de speelkaarten. De premium symbolen, die hogere uitbetalingen genereren, zijn onder meer de scarabee-ring en de kroon van de farao die 15x je inzet kan opleveren.

Pharao’s Reign Mini-Max bonusfuncties

Pharao’s Reign Mini-Max biedt een grote reeks bonusfuncties, waaronder jackpots en gratis spins. Het wild symbool is de scarabee ring die elk ander symbool kan vervangen en je winsten kan verdubbelen.

De Cashpot is de jackpotfunctie waarmee je tot wel vijf jackpots kunt winnen. De jackpots hebben een waarde van 10x, 50x, 100x, 1.000x en 10.000x je inzet.

Tijdens de gratis spins-ronde worden alle wilds die je laat verschijnen veranderd in Cashpot- of K-Cash-symbolen. Vervolgens wordt de Cashpot-meter met 1x verhoogd. Aan het einde van de gratis spins-ronde wordt het aantal Cahpot- en K-Cash-symbolen bij elkaar opgeteld en krijg je de bijbehorende jackpot.

Met behulp van de Hyperbonus-functie kun je op elk moment in het spel 15 of 20 gratis spins activeren. Als je dus niet wilt wachten tot de scatters landen, kun je op deze manier meteen genieten van free spins. De kosten van deze functie hangen af van je huidige inzet en het aantal gratis spins dat je koopt.

Conclusie Pharao’s Reign Mini-Max

Pharao’s Reign Mini-Max is een geweldige online slot met een reeks spannende bonusfuncties. Ook het ontwerp is erg mooi en je kunt een maximale winst behalen van 10.000x je inzet. Redenen genoeg dus om deze slot eens te proberen.

Veel voorkomende vragen

Is Pharao’s Reign Mini-Max ook beschikbaar op mobiele toestellen?

Pharao’s Reign Mini-Max is aangepast aan mobiele toestellen, zoals smartphones en tablets. Zo kun je dit spel ook altijd op je mobiele apparaat spelen.

Kan ik gratis spins winnen met Pharao’s Reign Mini-Max?

Ja, je kunt de gratis spins-ronde activeren door minstens drie scatters te laten landen. Dit levert je 10 gratis spins op.

Wat is het meest waardevolle symbool in Pharao’s Reign Mini-Max?

Het best betalende symbool in het spel is het wild symbool in de vorm van een scarabee. Dit symbool helpt je om winnende combinaties te voltooien en het biedt zijn eigen uitbetaling. De maximale combinatie van vijf scarabeeën op een winlijn levert je 100x je inzet op.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...