Ducks Till Dawn

door Kalamba Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.91%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Ducks Till Dawn:

14 plays

Gokkast beoordeling

Ducks Till Dawn
RTP 96.91%
Volatiliteit HOOG

Ducks Till Dawn

Ducks till Dawn is een online gokkast ontwikkeld door Kalamba Games dat je meeneemt naar een duistere schiettent.

Inzetten in Ducks till Dawn is mogelijk vanaf €0,60 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €60,- per draai. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is 96,91%, wat flink boven het gemiddelde ligt. De variatie van Ducks till Dawn schatten we in op medium tot hoog.

Ducks till Dawn speelregels

Je speelt Ducks till Dawn op zes rollen met elk vier symbolen en een aantal hele leuke en spannende features. Het wild symbool in Ducks till Dawn kan alleen op de vier middelste rollen terecht komen en dit symbool vervangt alle andere symbolen om je zo te helpen een winnende combinatie maken.

Aan de rechterkant van het scherm zie je tijdens elke spin een eendje met een bepaalde waarde opzicht. Elke draai schuift dit eendje een beetje op tot dat het eentje geraakt kan worden. Wanneer je dit lukt, dan heb je prijs. Soms kan het ook voorkomen dat er tijdens één draai op meerdere eendjes geschoten kan worden. Wanneer dit het geval is, dan krijg je te maken met flink wat vermenigvuldigers. De vermenigvuldigers kunnen oplopen tot wel tweehonderd keer.

Je komt in Ducks till Dawn ook scatter symbolen tegen. Wanneer je hiervan ten minste drie weet te bemachtigen, dan activeer je de gratis spins feature. Je hebt tijdens de gratis spins twee opties waar je als speler uit mag kiezen. Het grote verschil in de twee opties zit vooral in de vermenigvuldigers.

Wanneer het je maar niet lukt om de scatter symbolen te bemachtigen en de gratis spins bonus feature te activeren, dan is het ook mogelijk om deze bonus feature te komen. Dit doe je middels HyperBonus. Zeven gratis spins kost je ongeveer veertig keer de inzet, maar wil je het liever gelijk groter aanpakken, dan kun je ook twintig gratis spins aanschaffen voor honderdvijftig keer je inzet.

Opvallend is dat het uitkeringspercentage flink stijgt tijdens deze gratis spins tot ruim 97,26%.

Ducks till Dawn thema en symbolen

Je speelt Ducks till Dawn in een schiettent die in nogal een duistere en ietwat spookachtige kermis staat. De gokkast ziet er echt top uit en het thema komt duidelijk naar voren.

De laag uitbetalende symbolen zijn de kaarten, deze symbolen leveren tien tot vijftien keer de inzet op wanneer je er minimaal drie van weet te bemachtigen. De hond, slang, aap en de beer leveren tussen de dertig en vijftig keer de inzet op bij drie gelijke symbolen.

Het best uitbetalende symbool van Ducks till Dawn is de pop, wanneer je hiervan drie weet te draaien levert dit zestig keer de inzet op, maar weet je er zes van te bemachtigen? Dan is dit goed voor driehonderd keer de inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Ducks till Dawn is een uniek en origineel neergezette gokkast waarin je leuk kunt spelen en flink kunt winnen. De gokkast heeft een medium tot hoge variatie en je kunt tot maar liefst ruim vijftienduizend keer je inzet winnen.

Het is ook mogelijk om Ducks till Dawn eerst gratis te spelen, voordat je met echt geld aan de slag gaat. Bovendien is deze gokkast ook beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Een ander videoslot die we aan je willen voorstellen is er eentje van Novomatic genaamd From Dusk Till Dawn. Het thema van dit spel is volledig geïnspireerd op de gelijknamige film die in 1996 uitgebracht werd.

Je speelt From Dusk Till Dawn met een minimale inleg van €0,50 cent per draai. De gokkast heeft een medium variatie en je kunt tot maar liefst tweehonderdvijftigduizend euro winnen.

Hou je van spellen met een griezelig tintje? Neem dan eens een kijkje in Beetlejuice Megaways, ontwikkeld door WMS. Beetlejuice Megaways is tevens een videoslot geïnspireerd op de gelijknamige horrorfilm

Je speelt Beetlejuice Megaways met het Megaways systeem wat inhoudt dat je ruim tweehonderdduizend manieren hebt om winnende combinaties te maken. De minimale inzet is €0,10 cent per draai. Beetlejuice Megaways is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...