9 Blazing Cashpots Megaways

door Kalamba Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.5%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met 9 Blazing Cashpots Megaways:

15 plays

Gokkast beoordeling

9 Blazing Cashpots Megaways
RTP 96.5%
Volatiliteit HOOG

9 Blazing Cashpots Megaways

9 Blazing Cashpots Megaways biedt een spannende kijk op de klassieke fruitautomaat aangezien het gebruik maakt van het populaire Megaways-mechanisme. Bovendien kun je genieten van een heleboel spannende functies zoals de Cashpot. Ontdek snel wat deze online gokkast van Kalamba Games nog allemaal in petto heeft.

Hoe speel je 9 Blazing Cashpots Megaways?

9 Blazing Cashpots Megaways biedt maar liefst 46.656 winlijnen dankzij het Megaways-systeem. Deze gokkast is ongetwijfeld een van de meest innovatieve versies van het klassieke fruitthema. Om te beginnen kun je je inzetbedrag vastleggen. Je kunt inzetten tussen € 0,10 en € 15 per spin. Deze slot is dus zeer geschikt voor beginners of spelers met een beperkt budget. Voor ervaren gokkers is 9 Blazing Cashpots Megaways echter ook interessant omdat je er een maximale winst mee kunt scoren van maar liefst 50.000x je inzet!

De minst waardevolle symbolen zijn de meloenen, zwarte bessen, pruimen en kersen. De premium symbolen zijn de klokken, klaverblaadjes en de zevens in verschillende kleuren. De ster brengt het meeste op. Het kan tot 15x je inzet uitbetalen als je er zes kan laten vallen.

9 Blazing Cashpots Megaways bonusfuncties

9 Blazing Cashpots Megaways biedt enkele bijzondere bonusfuncties. Houd vooral de Cashpot symbolen in de gaten. Je kunt namelijk Cashpot prijzen winnen als je acht van deze symbolen tegelijkertijd kunt laten landen. Als je 25 Cashpot symbolen laat verschijnen, ontvang je 25.000x je inzet, wat enorm veel is.

Als je drie scatters symbolen laat vallen op de rollen, ontvang je drie gratis spins. Je kunt ook meteen naar de gratis spins-ronde gaan als je de Bonus Buy-functie gebruikt. Voor 49x je inzet ontvang je meteen negen gratis spins.

Conclusie 9 Blazing Cashpots Megaways

9 Blazing Cashpots Megaways is een online gokkast met een klassiek thema die voor een unieke twist zorgt dankzij het Megaways-systeem. De strakke graphics brengen het klassieke uiterlijk van het spel tot leven. De boeiende functies en de opzwepende soundtrack maken het geheel helemaal compleet. Ontdek het vooral zelf en speel 9 Blazing Cashpots Megaways gratis of voor echt geld.

Veel voorkomende vragen

Is 9 Blazing Cashpots Megaways ook geschikt voor low rollers?

Ja, 9 Blazing Cashpots Megaways is ook geschikt voor low rollers aangezien je al kan inzetten vanaf € 0,10 per draai.

Hoeveel kan ik maximaal winnen met 9 Blazing Cashpots Megaways?

Je kunt maximaal 50.000x je inzet winnen met 9 Blazing Cashpots Megaways.

Hoe kan ik gratis spins winnen met 9 Blazing Cashpots Megaways?

Met 9 Blazing Cashpots Megaways kun je gratis spins winnen door minstens drie scatters te laten verschijnen. Je kunt echter ook gebruik maken van de koopfunctie waarmee je onmiddellijk negen gratis spins krijgt.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...