Griffin's Quest

door Kalamba Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.5%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Griffin's Quest:

35 plays

Gokkast beoordeling

Griffin's Quest
RTP 96.5%
Volatiliteit HOOG

Griffin’s Quest

Griffin’s Quest is een online videoslot ontwikkeld door Kalamba Games dat je speelt met bijzondere en magische dieren.

Je speelt Griffin’s Quest met een minimale inzet van €0,60 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Griffin’s Quest is een hoge variatie gokkast dat een RTP heeft van 96,5% en waarin je tot ruim zesentwintigduizend keer je inzet kunt winnen.

Griffin’s Quest speelregels

Je speelt Griffin’s Quest met vierentwintighonderd manieren om winnende combinaties te maken. Dit houdt in dat de reels ook geen standaard reels is. Daarnaast kom je ook flink wat bonus features tegen waarin de vermenigvuldigers een belangrijke rol spelen én waar de flinke bedragen te winnen zijn.

Om de wheel bonus feature te activeren is het van belang om drie Griffin Shield symbolen te bemachtigen op een actieve winlijn. Het maakt overigens niet uit in welke positie je deze symbolen landt. In deze Wheel Bonus Feature wordt je vervolgens meegenomen naar een rad waarin je óf een leuke geldprijs wint, óf waarin je een aantal gratis spins mee wint. Daarnaast is dit bonussymbool op zich zelf ook een geldprijs waard.

Tijdens het basisspel kun je al gratis spins bij elkaar sparen, tot maar liefst vijfentwintig stuks. Maar je kunt daarboven op nog meer gratis spins ontvangen. De bliksemschicht is het symbool waarmee je deze gratis spins bij elkaar spaart, maar dit symbool is op zich zelf ook weer goed voor een geldprijs.

De hyper bonus in Griffin’s Quest is een optionele bonus feature. Je hoeft deze feature dus niet te spelen, maar je kunt in deze bonus ronde wel flinke bedragen winnen. Je ontvangt in deze bonus ronde gratis spins én vermenigvuldigers die tot wel drie keer de winsten kunnen verdubbelen.

Griffin’s Quest thema en symbolen

Het thema van Griffin’s Quest is een bijzonder thema waarin je verschillende bijzondere dieren tegen komt die leven in de donkere bergen. Het spel ziet er grafisch geweldig uit en er is veel aandacht besteed aan de details in het spel.

Opvallend aan Griffin’s Quest is dat alle symbolen een waarde hebben, dus ook de bonussymbolen. Het symbool om de Wheel bonus feature mee te activeren levert je naast de bonus feature ook tot maximaal achttien keer de inzet op.

Dit geldt ook voor het scatter symbool waarmee je de gratis spins feature activeer, deze is ook goed voor maximaal achttien keer de inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Griffin’s Quest is een prachtig spel dat goed in elkaar zit en waarbij je vermaakt wordt met alle leuke extra’s die in het spel terug te vinden zijn. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn om winnende combinaties te maken, merk je al gauw dat je het spel ook flink wat kan opleveren.

Griffin’s Quest is een hoge variatie gokkast en is daarnaast ook te spelen op alle apparaten. Je kunt Griffin’s Quest ook gratis spelen, hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Een andere hoge variatie gokkast die we aan je willen voorstellen is er eentje van Thunderkick, genaamd Beat The Beast: Griffins Gold. Je kunt in deze gokkast enorm winnen, tot wel ruim tweetwintigduizend keer je inzet.

Je speelt Beat The Beast: Griffins Gold met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en dat doe je op een reels van vijf keer drie met negen winlijnen. Speel ook Beat The Beast: Griffins Gold eens!

Push Gaming heeft een videoslot uitgebracht, genaamd Gems of God. Gems of God is een nog redelijk onbekend videoslot die zeker wel de moeite waard is om eens te spelen. Je speelt deze gokkast op een reels van vijf keer vijf en je maakt een winnende combinatie door drie gelijke symbolen te bemachtigen.

Je speelt Gems of God met een minimale inleg van €0,20 cent per draai. Gems of God is een lage variatie gokkast dat een RTP heeft van 96,55%. Bovendien is deze gokkast te spelen op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...