Joker Lanterns

door Kalamba Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.1%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Joker Lanterns:

10 plays

Gokkast beoordeling

Joker Lanterns
RTP 96.1%
Volatiliteit HOOG

Joker Lanterns

Joker Lanters is een online videoslot ontwikkeld door Kalamba Games dat een Halloween thema heeft.

Je speelt Joker Lanters  met een minimale inzet van €0,50 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. Je kunt in deze gokkast tot ruim tienduizend euro per draai winnen. Het uitkeringspercentage is met 96,1% ook netjes op het gemiddelde.

Joker Lanters speelregels

Je speelt Joker Lanters op een reels van zes keer vier en veertig winlijnen. Een winnende combinatie maak je wanneer je ten minste drie gelijke symbolen op één van de winlijnen weet te bemachtigen.

Je komt in Joker Lanters ook een aantal leuke features tegen. Zo ook een wild symbool, die naast dat deze alle andere symbolen weet te vervangen en je zo helpt om winnende combinaties te maken, ook een vermenigvuldiger kan bevatten.

Wanneer je drie bonussymbolen weet te landen, activeer je de gratis spins ronde van de gokkast. Elk bonussymbool die je tijdens deze gratis spins weet te bemachtigen, levert je nog eens drie extra gratis spins op.

Tevens krijg je ook de mogelijkheid om het spel in vier verschillende levels te spelen. Het grote verschil in de levels is het aantal gratis spins die je ontvangt en de grote van de vermenigvuldigers.

Ook heeft dit spel maar liefst vier bonus jackpots. Een bronzen, zilveren, gouden en platinum. Wanneer je de bonus jackpot weet te winnen wordt de waarde hiervan weergegeven.

Joker Lanters thema en symbolen

Het thema van Joker Lanters is een duister Halloween thema dat op een zwarte achtergrond staat.

De wild symbolen zijn tijdens de gratis spins feature ook een geldprijs waard en dit kan oplopen tot maximaal tien keer de inzet mét tevens nog een vermenigvuldiger erboven op die tot maximaal tien keer kan verdubbelen.

De laag uitbetalende symbolen zijn de fruitsymbolen. De medium en hoge symbolen zijn de Halloween symbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

Joker Lanters is een vermakelijke gokkast dat bomvol zit met features en waarin je echt mega geldbedragen kunt winnen.

Elke keer dat je inzet en speelt in deze gokkast gaat een deel van de inzet naar de jackpot bonus. Hoeveel je dus exact kunt winnen in deze jackpot is niet duidelijk, maar dit zal niet mis zijn.

Je kunt Joker Lanters ook eerst gratis spelen in de demo-versie. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen en te leren kennen voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Happy Halloween is een videoslot van Play’n go dat een griezelig thema heeft, maar in een vrolijk en kleurrijk jasje. Je speelt Happy Halloween op een reels van vijf keer vier en met maar liefst vijftig winlijnen en enorm veel bonus features.

Je speelt deze gokkast vanaf €0,01 cent per draai en het uitkeringspercentage is 96,5%. Happy Halloween is een hoge variatie gokkast waarin je tot 1 miljoen munten kunt winnen.

Night Queen is een online slotmachine van iSoftBet dat een RTP heeft van 96,28% en waarin je vier spannende features in tegen komt.

Je speelt Night Queen met twintig actieve winlijnen en je kunt inzetten vanaf €0,20 cent per draai. Dit is een medium variatie gokkast waarin je tot maar liefst zevenhonderdveertig duizend euro kunt winnen. Night Queen is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...