Blazing Bull

door Kalamba Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 97.42%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Blazing Bull:

35 plays

Gokkast beoordeling

Blazing Bull
RTP 97.42%
Volatiliteit HOOG

Blazing Bull

Blazing Bull is een online videoslot ontwikkel door Kalamba Gaming dat een tropisch wild-life thema heeft.

Je speelt Blazing Bull al vanaf €0,60 cent per draai en het heeft een maximale inzet mogelijkheid van €120,- per draai. Het uitkeringspercentage van deze gokkast is 97,26% wat flink hoog is voor videoslots als deze.

Blazing Bull speelregels

Je speelt Blazing Bull op zes rollen en vier rijen symbolen. Je hebt ruim vierduizend manieren om winnende combinaties te maken in deze gokkast. Bovenaan de reels zie je twee meters, de linker meter is voor de gouden bonus en de rechter meter is voor de zilveren bonus.

Deze twee bonussen hebben elk hun eigen voordelen. In de zilveren bonus krijg je bijvoorbeeld flink wat gratis spins én een vermenigvuldiger die tot twee keer verdubbelt. In de gouden bonus ontvang je tevens gratis spins maar deze heeft een vermenigvuldiger die tot drie keer verdubbelt. Je komt daarnaast in de bonus feature ook nog een extra bonussymbool tegen die nog weer leuke extra’s kan geven.

  • Twee bonussymbolen leveren je twee extra spins op.
  • Drie bonussymbolen leveren je twee keer de winst op én vijf extra spins.
  • Vier bonussymbolen leveren je vijf keer de winst op én acht extra spins.
  • Vijf bonussymbolen leveren je zes keer de winst op én tien extra spins.
  • Zes bonussymbolen leveren je vijftig keer de winst op én vijftien extra spins.

Wanneer je het bonusspel hebt uitgespeeld worden de meters weer opnieuw gestart.

Blazing Bull thema en symbolen

Blazing Bull is een kleurrijk spel dat er netjes uitziet en wat bovendien goed in elkaar steekt. De stier is in Blazing Bull het hoogst uitbetalende symbool en levert je tot vijf keer de inzet op. Met de beer, adelaar, wolf en poema kun je al een winnende combinatie maken wanneer je slechts twee gelijke symbolen hebt weten te bemachtigen.

Ook heeft Blazing Bull een wild symbool, dit is de dromenvanger. Dit symbool vervangt alle andere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken.

Conclusie en vergelijkbare games

Blazing Bull is een hoge variatie gokkast waarin je tot ruim vijfentwintighonderd keer de inzet een kunt winnen. Wat vooral opvalt is het enorm hoge uitkeringspercentage, deze ligt op 97,26%.

Blazing Bull is een leuk spel, waarin je het vooral moet hebben van de bonus features. De gouden en zilveren meter zijn interessant om goed in de gaten te houden.

Je kunt Blazing Bull ook eerst gratis spelen, hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met echt geld aan de slag gaat. Daarnaast is Blazing Bull ook te spelen op alle apparaten en wordt het ondersteund in zowel iOS als Android.

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Bull In A China Shop, ontwikkeld door Play’n Go. Je komt in Bull In A China Shop flink wat leuke bonus features tegen en het spel ziet er grafisch ook geweldig uit.

Je speelt Bull In A China Shop op een reels van vijf keer drie met twintig winlijnen. Inzetten is mogelijk vanaf €0,10 cent per draai en je kunt tot maximaal achtenvijftighonderd euro winnen.

Software ontwikkelaar Blueprint Gaming heeft Kong’s Temple ontwikkeld, een videoslot met een medium variatie dat je speelt op een reels van vijf keer drie met vijfentwintig winlijnen. Je speelt Kong’s Temple met een minimale inzet van €0,25 cent.

Het uitkeringspercentage van deze gokkast is 96,05% wat netjes op het gemiddelde ligt. Kong’s Temple is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...