Maui Millions

door Kalamba Games

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 96.51%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Maui Millions:

9 plays

Gokkast beoordeling

Maui Millions
RTP 96.51%
Volatiliteit HOOG

Maui Millions

Maui Millions is een online videoslot ontwikkeld door Kamamba Games dat je meeneemt naar het tropische Hawaii.

Je speelt Maui Millions met een minimale inzet van €0,40 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €60,- per draai. Het uitkeringspercentage is 97,3% wat echt flink hoog is voor gokkasten als deze. Maui Millions heeft een medium tot hoge variatie en je kunt tot ruim vierduizend euro winnen.

Maui Millions speelregels

Je speelt Maui Millions op vijf rollen met drie rijen symbolen en ruim tweehonderdveertig manieren om winnende combinaties te maken. In het basisspel van deze gokkast ligt het uitkeringspercentage op een nette 96,51% maar tijdens de Cash en Free Spins loopt dit flink op tot ruim over de 97%.

In Maui Millions kom je een bonus wheel tegen, deze activeer je wanneer je minimaal drie Cash Orb symbolen weet te bemachtigen. In het bonus wheel kun je een geldprijs winnen óf je kunt de cash spins bonus feature activeren.

De Cash spins bonus feature kom in drie vormen met elk een flinke vermenigvuldiger. Je start deze feature met maximaal twintig gratis spins. De reels wordt vervangen door een compleet ander reels en ook kom je wat andere symbolen tegen die ervoor kunnen zorgen dat je flinke bedragen kunt binnen slepen. De cash spins bonus feature heeft een vermenigvuldiger die tot wel vijf keer kan verdubbelen.

Naast de cash spins feature kom je bovendien ook nog de free spins feature tegen. Deze activeer je wanneer je minimaal drie bonussymbolen weet te bemachtigen. Drie van deze symbolen leveren je acht gratis spins op. Vier bonussymbolen zijn goed voor twaalf gratis spins en vijf bonussymbolen geven je tot vijftien gratis spins. Tevens is het ook nog mogelijk om deze te re-triggeren.

Wanneer het je in het basisspel niet lukt om de features in te komen, dan krijg je ook de optie om je hier in te kopen. Dit doe je middels de Hyper Bonus. Dit kost je tot ongeveer veertig keer de inzet.

Maui Millions thema en symbolen

Maui Millions speelt zich af op Maui, één van de eilanden die onder Hawaii vallen. Het spel heeft dus een tropische zomerse uitstraling. De reels staat op een schattig strandtentje.

De laag uitbetalende symbolen zijn de traditionele kaartsymbolen. Deze leveren je tot maximaal twee keer de inzet op. De gitaar, drumset, teenslippers en bloesem zijn goed voor ongeveer drie keer de inzet.

De tropische cocktail levert je tot ruim twaalf keer de inzet op. De bonussymbolen zijn tevens ook een geldprijs waard en leveren je tot tien keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Maui Millions is een online gokkast dat vol zit met leuke features, waardoor het een enorm spannende spelbeleving heeft. Deze gokkast kan je tot vierduizend keer de inzet opleveren.

Maui Millions is ook gratis te spelen, zodat je het spel eerst kunt uitproberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat. Deze gokkast is bovendien beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten en wordt ondersteund in iOS en Android.

Één van de aller populairste gokkasten ooit is Aloha! Ontwikkeld door NetEnt dat zich ook afspeelt op het tropische en zonnige Hawaii. Aloha! Is een medium variatie gokkast dat je speelt middels het Cluster Pay mechanisme. Dit houdt in dat je ten minste vijf gelijke symbolen in een cluster moet vormen om een winnende combinatie te maken.

Je speelt Aloha! Met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en je kunt ongelimiteerd winnen. Daarnaast krijg je ook nog de mogelijkheid om te spelen voor de jackpot.

NextGen Gaming heeft Volcano Eruption Extreme ontwikkeld, een videoslot dat een actieve vulkaan laat uitbarsten. Je speelt Volcano Eruption Extreme op een reels van vijf keer drie en vijfentwintig vaste winlijnen.

De minimale inzet is €0,25 cent per draai en het uitkeringspercentage 95,41%. Volcano Eruption Extreme is een medium variatie gokkast dat beschikbaar is op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...