Nitro Circus

door Yggdrasil

Start het spel

RTP 97%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Nitro Circus:

1 plays

Gokkast beoordeling

Nitro Circus
RTP 97%
Volatiliteit LAAG

Nitro Circus

In 2018 lanceerde Yggdrasil Nitro Circus. Nitro Circus is een bekende stuntgroep die sinds 2006 hun eigen show op de televisie hebben. De groep stunt met motoren en box-fietsen en nog vele andere dingen.

Nitro Circus is te spelen met een minimale inzet van slechts €0,10 cent per draai en de maximale inzet is €100,- per draai. De RTP van deze gokkast is 97% en we schatten de variatie laag in.

Nitro Circus speelregels

Je speelt Nitro Circus met vijfentwintig winlijnen. Je maakt een winnende combinatie wanneer je drie gelijke symbolen weet te bemachtigen. Nitro Circus heeft ook een aantal leuke features, zoals de Nitro Free Spins.

Je activeert de Nitro Free Spins wanneer je drie keer (of meer) de Nitro bom weet te bemachtigen. Wanneer je drie van de bommen hebt weten te bemachtigen, is dit goed voor tien gratis spins. Vier van deze bommen is goed voor twintig gratis spins en vijf bommen zijn goed voor dertig gratis spins.

Tijdens deze free spins krijg je de mogelijkheid om je winst flink te pakken. Zo kom je bijvoorbeeld ook tijdens deze spins Wild-symbolen tegen én kan je de bedragen ook nog eens vermenigvuldigen.

Nitro Circus thema en symbolen

Nitro Circus is een televisie programma wat uit de VS komt en wordt uitgezonden op de populaire zender MTV. In dit programma worden heftige stunts uitgevoerd. De show is vergelijkbaar met de populaire JackAss.

Yggdrasil heeft de rechten gekocht en van Nitro Circus een prachtig video slot weten te maken. Wanneer je het spel start begint het met een uniek en bijzonder introductie filmpje en bovendien is ook de muziek in het spel tof!

De symbolen in Nitro Circus zijn geïnspireerd op de personen in de serie. Wanneer je Travis Pastrana vijf keer weet te bemachtigen, is dit goed voor vijfhonderd credits. Ryan Williams is goed voor honderdveertig credits, wanneer je deze vijf keer op de rollen hebt staan.

De lage symbolen in deze gokkast zijn de symbolen waarop de helmen staan afgebeeld. Deze symbolen zijn goed voor zo’n zestig credits.

Conclusie en vergelijkbare games

Een prachtig opgezet video slot met leuke extra features en bovendien een leuk bonusspel. Als Nitro Circus één van jouw favoriete series is, dan vind je deze online slot waarschijnlijk ook enorm leuk!

Je kunt in Nitro Circus ruim tweehonderdvijftig duizend euro winnen. Al merk je tijdens het spelen dat je al gauw kleine bedragen weet binnen te halen.

Je kunt Nitro Circus spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het spel wordt ondersteund door zowel iOS als Android. Ook kun je ervoor kiezen om eerst een demo-versie te spelen, voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Ben je al bekend met Cash Noire? Een online slot van ontwikkelaar NetEnt. Deze video slot ga jij als privé detective een misdaad oplossen. Deze gokkast is geïnspireerd op de ‘noir’ films uit de jaren veertig en vijftig. NetEnt heeft met Cash Noir een pareltje weten neer te zetten!

Je kunt Cash Noir spelen met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €200,- De RTP is met 96,06% gemiddeld.

In 2017 bracht ontwikkelaar MicroGaming The Phantom of the Opera uit. Een tijd lang hebben NetEnt en MicroGaming met elkaar in de kling gelegen vanwege de rechten van deze gokkast. Uiteindelijk is het MicroGaming gelukt om deze te bemachtigen en zij hebben hier een prachtige gokkast van weten te maken dat volledig geïnspireerd is op dit bijzondere en wereldberoemde verhaal.

Inzetten is mogelijk met een minimale inzet van €0,30 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €15,- per draai. De RTP is met 96% gemiddeld voor online slots als deze.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...