Age of Asgard

door Yggdrasil

Start het spel

RTP 96.3%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Age of Asgard:

3 plays

Gokkast beoordeling

Age of Asgard
RTP 96.3%
Volatiliteit MED

Age of Asgard

Age of Asgard is een online video slot ontwikkeld door Yggdrasil wat vol zit met spannende en leuke features. Het unieke thema wat geïnspireerd is op de Noorse mythologie, is tot in de puntjes verzorgt!

Age of Asgard speel je met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €100,- per draai. De RTP is 96,2% en we schatten de variatie van deze gokkast in op medium.

Age of Asgard speelregels

Je speelt het basisspel van Age of Asgard op twee rollen die elk opgesplitst zijn met vijf rollen en drie rijen en bovendien ook twintig winlijnen. Je kunt tot maximaal vijfentwintighonderd keer je inzet winnen.

Er zitten in Age of Asgard verschillende extra features die ervoor zorgen dat het spel nét wat spannender wordt. Wanneer je een wild-symbool weet te bemachtigen dan kan dit symbool expanderen. Als dit je lukt, dan ontvang je een respin.

Ook vind je een gratis spins ronde. Deze is op drie manieren te activeren. Wanneer je drie scatter symbolen op de eerste set van de rollen weet te bemachtigen, dan ontvang je tien gratis spins, dit geldt bovendien ook voor de tweede set rollen.

Wanneer je op beide rollen in totaal zes schatter-symbolen weet te bemachtigen, dan ontvang je twintig Ragnarok spins.

Tijdens deze Ragnarok spins expandeert elk wild-symbool. Tijdens deze ronde kun je écht flinke bedragen binnen slepen!

Age of Asgard thema en symbolen

De twee rollen zorgt er ook voor dat je twee set symbolen hebt. Het wild symbool in Age of Asgard zijn de symbolen met de  monster-afbeeldingen er op. Het wild symbool vervangt bovendien alle symbolen, behalve de schatter-symbolen.

Age of Asgard ziet er prachtig uit en de ontwikkelaar heeft echt een uniek video slot weten neer te zetten.

Conclusie en vergelijkbare games

Het thema van Age of Asgard is geïnspireerd op de Noorse mythologie, een thema wat geliefd is onder spelontwikkelaars en gamers. Ook deze gokkast is populair en wij begrijpen volledig waarom. De unieke set up met de twee rijen met symbolen en de extra features zorgen ervoor dat het spel uitdagend is en er zijn bovendien flinke bedragen te winnen.

Je kunt Age of Asgard spelen op de desktop en op mobiele apparaten. Ook heeft deze gokkast een demo-versie, zodat je het spel eens kunt uitproberen voordat je direct met geld aan de slag gaat.

Een andere gokkast die we je willen voorleggen is Ice and Fire, dit is een vide slot van Dreamtech Gaming, maar wordt aangeboden door Yggdrasil. Je speelt Ice and Fire met maar liegfst zestig vaste winlijnen en de RTP van deze gokkast is 96,6%.

Inzetten is mogelijk vanaf €0,12 cent per draai en de maximale inzet is €30,- per draai. Je kunt in Ice and Fire tot maar liefst negentienduizend keer je inzet winnen.

Ook Pagmatic Play heeft een video slot die naar onze mening de moeite waard is om eens in te spelen, genaamd Mysterieus Egypt. Zoals de naam al doet vermoeden neemt dit spel je mee naar het oude Egypte, een bekend, maar geliefd thema.

Je speelt Mysterieus Egypt op vijf rollen, met drie rijen en het heeft tien vaste winlijnen. De RTP van Mysterieus Egypt is 96,50% en inzetten is mogelijk vanaf €0,10 cent per draai. Dit spel is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...