Joker Millions

door Yggdrasil

Start het spel

RTP 95.3%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Joker Millions:

7 plays

Gokkast beoordeling

Joker Millions
RTP 95.3%
Volatiliteit HOOG

Joker Millions

Progressieve jackpots zijn bij gevorderde spelers ongekend populair en Joker Millions is daarvan een aantrekkelijk voorbeeld. Dit spel is een klassieke slot met het bekende fruitthema. Ondanks de moderne uitvoeringen zijn deze spellen nog altijd ongekend populair bij spelers van online gokspellen. Joker Millions is ontwikkeld door de bekende spellenproducent Yggdrasil en zes jaar geleden uitgebracht. Leuk is dat je bij dit spel een winst van miljoenen kunt opstrijken, als jij goed weet in te zetten en goed gebruik maakt van de aangeboden features en promoties.

Wij zetten hier eerst kort wat informatie over deze slot op een rij, voordat we ingaan op de diverse symbolen, het thema en de aangeboden features. We weten zeker dat je verrast zult zijn door de mogelijkheden bij deze progressieve jackpotslot!

Dit is de belangrijkste informatie over deze slot:

Ontwikkelaar:           Yggdrasil
Type:                          Gokkast
Thema:                       Retro progressieve fruitautomaat
RTP:                             94.30%
Winlijnen:                   25
Rollen:                         5 x 3
Min-max. inzet:         0,25 eurocent tot 25 euro
Bonussen & features:  Freeze & Respin Feature, Jackpot Spin.
Variantie:                   Hoog
Maximale uitbetaling: 50.000 euro, maar de jackpot kan miljoenen opleveren
Lanceerdatum:         2015

De mogelijkheden bij Joker Millions

De belangrijkste symbolen bij Joker Millions zijn een zeven, een bel en de verschillende fruitsoorten zoals de pruim, sinaasappel, citroen, meloen en kers. Deze symbolen hebben verschillende waardes waarbij het 7 symbool het meest oplevert. Als je vijf keer een 7 weet te scoren dan kun je maar liefst 300 keer de inzet per winlijn winnen. De bel levert daarentegen maximaal 100 keer de inzet per winlijn op. Vanaf hier neemt de waarde per stuk verder af waarbij de sinaasappel en citroen het minste opleveren. Tenslotte is er bij het spel nog een Joker te vinden en dan heb je alle symbolen wel gehad.

Het thema en aantrekkelijke features

Joker Millions heeft een klassiek fruitthema dat in een modern jasje gestoken is. Om het basisspel wat spannender te maken zijn er verschillende features toegevoegd. Om te beginnen is er de Freeze & Respin feature. Als je hier een rij hebt met winnende symbolen dan kun je deze bevriezen. Stel dat je bijvoorbeeld een rij met allemaal kersen hebt gedraaid, dan kun je die bevriezen en opnieuw gratis draaien zolang er nieuwe kersen in het spel blijven komen. Deze feature houdt dus op als er geen nieuwe vergelijkbare symbolen meer in het spel komen of als eenmaal vijftien kersen staan.

Daarnaast is het spel voorzien van een multiplier die jouw winsten flink kan vergroten. Als jij van links naar rechts drie identieke symbolen hebt staan dan kan de multiplier meelopen. Als je ook op jouw tweede scherm drie exact dezelfde symbolen hebt (dus weer kersen bijvoorbeeld) dan kan jouw winst oplopen tot maximaal zes keer het oorspronkelijke bedrag.

Tenslotte wijzen we je in dit kader graag nog op de Jackpot Spin. Om deze jackpot spin tot een goed einde te brengen zul je maar liefst 15 Joker symbolen op het scherm moeten krijgen. Alleen dan kun je aanspraak maken op de volledige Jackpot. Als je minder dan 15 Joker symbolen op je scherm weet te krijgen dan ontvang je een Mystery Win. Deze is maximaal 1.0000 credits waard en de waarde is afhankelijk van jouw inzet. Weet dat de jackpot flink op kan lopen en dat hij weleens meer dan vijf miljoen heeft uitbetaald.

Onze conclusie over Joker Millions en andere alternatieven

Joker Millions is een progressieve slot die wij van harte kunnen aanraden. Het vormt als het ware de Yggdrasil tegenhanger van Mega Moolah en Mega Fortune van andere aanbieders. Het spel heeft al meerdere malen spelers in 1 klap miljonair gemaakt en waarom zou jij niet de volgende zijn?  Als je houdt van klassieke slots met een modern tintje dan is dit spel zeker iets voor jou. Het spel is betrouwbaar en is afkomstig van 1 van de absolute topproducenten op de markt: Yggdrasil. Tenslotte is het fijn om te weten dat je het spel doorgaans eerst gratis uit kunt proberen of in de demonstratiemodus kunt bekijken. Daarmee kun je het eerst door en door leren kennen voordat je voor echt geld gaat spelen. Waag zeker eens een gokje bij Joker Millions!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...