Dark Vortex

door Yggdrasil

Start het spel

RTP 97%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Dark Vortex:

0 plays

Gokkast beoordeling

Dark Vortex
RTP 97%
Volatiliteit MED

Dark Vortex

In 2018 lanceerde Yggdrasil, Dark Vortex. Een online gokkast met een nogal donker randje. Dark Vortex heeft meer dan drieduizend verschillende manieren om te winnen en je kunt tot maar liefst driehonderdvijftigduizend euro winnen.

Inzetten is mogelijk vanaf slechts €0,10 cent per draai en de maximale inzet is €50,- per draai. De RTP in Dark Vortex is 97%, wat enorm hoog is voor video slots al deze!

Dark Vortex speelregels

Je speelt Dark Vortex op vijf rijen met drie rollen, zonder vaste winlijnen. Het heeft ruim tweehonderd manieren om te winnen.  Je maakt een winnende combinatie wanneer je op de eerste drie, vier of vijf rijen dezelfde symbolen weet te bemachtigen.

Dark Vortex heeft verschillende leuke features waar je pas echt flinke bedragen in kunt winnen. De Vortex Reels kun je activeren wanneer je twee van de vortex-symbolen weet te bemachtigen. Het maakt in principe niet uit op welke reels je deze symbolen hebt staan. Je krijgt met twee van de Vortex symbolen, drie gratis spins. Voor elk extra Vortext symbool komen daar nog eens twee boven op.

Opvallend is ook dat je de Vortex Reels met twee extra symbolen speelt, de Pink Orb en de Blue Orb. De Pink Orb is een glazen bol die roze gekleurd is. Dit symbool helpt je Wild Stacks te bemachtigen. De Blue Orb is tevens een glazen bol maar dan blauw gekleurd. Dit symbool zorgt ervoor dat je gratis spins kunt winnen.

Dark Vortex thema en symbolen

Dark Vortex heeft een duister thema, wat er naar onze mening prachtig uitziet. De  symbolen in het spel kunnen nogal angstaanjagend over komen, maar kunnen bovendien ook voor flinke uitbetalingen zorgen.

De hoogst uitbetalende symbolen in het spel zijn de monsters. Het rode master is hiervan het best betalende symbool. Wanneer je het rode monster vijf keer weet te bemachtigen is dit goed voor zestig credits.

Conclusie en vergelijkbare games

Dark Vortex is naar onze mening een absolute topper en misschien wel één van de betere spellen van ontwikkelaar Yggdrasil. De features zorgen ervoor dat het spel enorm uitdaagt. Uniek en opvallend is ook dat je bijvoorbeeld ook het bonusspel in kunt komen door hiervoor te betalen. Heb je dus geen zin in het basisspel en wil je direct door naar de ‘real deal’ dan biedt Yggdrasil hier ook de mogelijkheid voor.

Dark Vortex is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het spel heeft bovendien ook een demo-versie beschikbaar, je kunt het dus eerst uitproberen voordat je aan de slag gaat!

Zijn online slots met een duister randje wel jouw ding? Thunderkick Gaming heeft er ook eentje op zijn naam staan, genaamd Esqueleto Explosivo. Je speelt dit video slot met zeventien winlijnen en een hele hoop skeletten!

Inzetten is mogelijk vanaf €0,10 cent per draai en het maximale is €100,- per draai. De RTP van Esqueleto Explosivo is 96% wat gemiddeld is voor spellen als deze. De variatie van deze gokkast schatten we laag in.

In 2018 lanceerde Play’n Go de online gokkast Banana Rock. Een online video slot geïnspireerd op een rockgroep genaamd Banana Rock. Dit is een uniek en prachtig opgezet slot wat veel weg heeft van Guns ’n Roses.

Je kunt Banana Rock spelen met een minimale inzet van slechts €0,10 cent. Het maximale wat je in deze gokkast kunt winnen is met tweehonderdvijftigduizend euro zeker niet mis. Het spel is beschikbaar op alle apparaten en we raden je zeker aan Banana Rock eens te spelen.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...