Atlantean GigaRise

door Yggdrasil

Start het spel

RTP 96%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Atlantean GigaRise:

0 plays

Gokkast beoordeling

Atlantean GigaRise
RTP 96%
Volatiliteit HOOG

Atlantean GigaRise

Yggdrasil heeft een videoslot ontworpen genaamd Atlantean GigaRise. In deze gokkast ga je opzoek naar de schatten die op de bodem van de oceaan liggen.

Je speelt Atlantean GigaRise met een minimale inzet van €0,20 cent per draai. Het heeft een maximale inzet van €40,- per draai. Het uitkeringspercentage is 96% wat gemiddeld is voor videoslots als deze.

Atlantean GigaRise speelregels

Je speelt Atlantean GigaRise op een reels van vijf. De hoeveelheid symbolen per rol verschilt per draai. Wanneer het spel het maximale aantal rollen heeft behaald, speel je met maar liefst ruim tweeëndertigduizend manieren om winnende combinaties te maken. Ook vind je in Atlantean GigaRise verschillende bonusfeatures waar je flinke bedragen in kunt winnen.

De Rising Reel Feature start je met vijf rijen en drie rollen. Maar let goed op de drietand symbool. Elke keer dat je dit symbool weet te bemachtigen wordt er een extra symbool toegevoegd aan deze rol.

Wanneer je de drietand symbool hebt op de achtste rol expandeert deze én wordt je meegenomen naar het bonusspel. Er zijn vier verschillende bonusspellen te vinden in deze gokkast, namelijk brons, zilver, goud en legendary. Welke van deze bonusspellen jij in gaat wordt willekeurig bepaald door het spel zelf. Je kunt de volgende prijzen winnen in het bonusspel:

  • Één van de vijf progressieve jackpots.
  • Directe uitbetalen tussen de één en tweehonderd keer je inzet.
  • twintig tot tachtig gratis spins.

Ook kom je in Atlantean GigaRise een gratis spins feature tegen. Deze kun je activeren door minimaal drie scatter symbolen te bemachtigen. Het scatter symbool zijn de schelpen. Hoe meer schelpen je weet te bemachtigen, hoe meer gratis spins je kunt ontvangen. Ook de gratis spins feature start je op vijf rollen en drie rijen. Maar deze kun je, net als in het basisspel, vergroten door de drietand symbolen te draaien.

  • Drie keer de schelpen ontvang je twintig gratis spins.
  • Vier schelpen zijn goed voor veertig gratis spins.
  • Vijf schelpen leveren je tot tachtig gratis spins op.

Atlantean GigaRise is ook onderdeel van het jackpot netwerk. Wanneer je het jackpot symbool weet te bemachtigen, dan citeer je deze feature en kun je tot wel honderdduizend euro winnen.

Atlantean GigaRise thema en symbolen

Atlantean GigaRise is geïnspireerd op de oude Griekse mythologie dat je meeneemt naar de verloren stad Atlantis. Het spel is visueel prachtig neergezet en ook de soundtrack die op de achtergrond afspeelt is prettig.

De laag uitbetalende symbolen in deze gokkast zijn de kaart symbolen. Ook kom je in deze gokkast wild en scatter symbolen tegen.

Conclusie en vergelijkbare games

Atlantean GigaRise is een geweldige gokkast waar je tot ruim vierduizend keer je inzet in kunt winnen. Maar je kunt daarnaast ook nog eens meespelen in de flinke jackpot feature. Deze jackpot feature kan je activeren vanuit het bonusspel en kan tot wel honderdduizend euro uitkeren.

Het spel zit vol leuke features en extra’s waardoor het een leuk en vermakelijk slot is om te spelen. Je kunt Atlantean GigaRise bovendien ook spelen op de mobiele telefoon of tablet.

Red Tiger Gaming heef ook een videoslot ontworpen dat geïnspireerd is op de verlaten onderwater stad Atlantis, genaamd, Atlantis. Je speelt deze gokkast op vijf rollen met vier rijen en het heeft dertig vaste winlijnen. Inzetten is al mogelijk vanaf €0,10 cent per draai en je kunt in deze hoge variatie gokkast tot wel vijfduizend keer de inzet winnen.

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Neptune’s Riches Ocean of Wilds, ontwikkeld door Just For The Win. Deze gokkast is geïnspireerd op Neptunes, de god van de zee.

Je speelt Neptune’s Riches Ocean of Wilds met een minimale inzet van €0,20 cent per draai. Dit videoslot heeft een hoge variatie en een RTP van 96,15%. Je kunt tot wel vijfentwintigduizend keer je inzet terug winnen. Dit spel is bovendien beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...