Wings of Ra

door Red Tiger

Start het spel

RTP 94.7%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Wings of Ra:

1 plays

Gokkast beoordeling

Wings of Ra
RTP 94.7%
Volatiliteit HOOG

Wings of Ra

Wings of Ra is een video slot van Red Tiger Gaming. Deze gokkast is geïnspireerd op het oude Egypte en is te spelen vanaf €0,10 cent per draai. De maximale inzet in dit spel is €200,-

Wings of Ra heeft een RTP van 95,96% wat net iets onder het gemiddelde ligt. Je kunt dit spel spelen op de desktop en op mobiele apparaten.

Wings of Ra speelregels

Je speelt Wings of Ra op vijf rollen, drie rijen en het geeft tien winlijnen. Zolang de symbolen op elkaar aansluiten, maak je een winnende combinatie. Het maakt dus niet uit waar op de rollen ze precies vallen.

Wings of Ra heeft ook een gratis spins feature. Deze kun je activeren wanneer je minimaal drie scatter-symbolen weet te bemachtigen. Met drie van deze scattersymbolen ontvang je twaalf gratis spins. Elke extra scatter die je weet te bemachtigen zorgt voor drie extra spins.

Naast dat het natuurlijk altijd leuk is om gratis spins te ontvangen, zit er in deze feature nog een extra. Elke keer dat je een winnende combinatie weet te creëren met een mysterie symbool, wordt een laag symbool omgezet naar een andere mystery-symbool. Op deze manier kun je flinke winsten boeken!

Wings of Ra thema en symbolen

Wings of Ra neemt je mee naar het oude Egypte en ook de symbolen in dit spel zijn hier op geïnspireerd.

De kaartsymbolen in Wings of Ra betalen het minste uit en de premium symbolen zijn de best betaalde symbolen.

Het maximale wat je kunt winnen is ruim drieduizend keer je inzet. Dit win je wanneer je alle farao’s weet te bemachtigen.

Conclusie en vergelijkbare games

Er zijn honderden online gokkasten te vinden met het Egyptische thema. Het is een populair thema en vele gamers zijn hiervan gecharmeerd. Als dit ook helemaal jouw ding is, dan raden we je zeker aan Wings of Ra eens een kans te geven. Je kunt het spel ook uitproberen zonder direct met daadwerkelijk geld te spelen. Dus probeer het eens uit!

Een andere online video slot waar je mee kennis willen laten maken is Apollo God of the Sun, van Novomatic. Je speelt deze gokkast op twee sets symbolen. Aan de linkerkant van je scherm vind je de kleine rol en aan de rechterkant is een grote rol te vinden. Apollo God of the Sun heeft maar liefst honderd winlijnen en je speelt dit spel met een minimale inzet van €0,20 cent en een maximale inzet van €400,- per draai.

Apollo God of the Sun is een prachtig spel met geweldige graphics. De kleuren spatten van het scherm af en daarnaast is het ook een uitdagende gokkast. Je kunt maximaal tweehonderdduizend euro winnen. Probeer Apollo God of the Sun ook eens uit!

Ben je al bekend met Reel Keeper? Deze online slot is ontworpen door Red Tiger Gaming. Je speelt Reel Keeper op vijf rollen en drie rijen met tien vaste winlijnen. Je kunt Reel Keeper al spelen met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en de RTP van deze gokkast ligt op 95,72%.

Reel Keeper zit vol verrassingen en leuke extra’s. Ook de jackpot is niet mis in deze gokkast. Je kunt tot wel zesduizend keer je inzet winnen! Reel Keeper is enorm populair en niet meer weg te denken, ken jij deze gokkast al?

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...