Tiki Fruits

door Red Tiger

Start het spel

RTP 96.05%

Volatiliteit HOOG

Opgelet! Spel met RTP verschillen
Vlag

Nederlandse casino’s met Tiki Fruits:

96 plays

Gokkast beoordeling

Tiki Fruits
RTP 96.05%
Volatiliteit HOOG

Tiki Fruits

Tiki Fruits  is een video slot ontwikkeld door Red Tiger Gaming. Je speelt via de bekende cluster pay. Dit houdt in dat je clusters moet maken met gelijke symbolen om te kunnen winnen.

Je speelt Tiki Fruits  vanaf €0,20 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €200,- per draai. De RTP van dit video slot is gemiddeld met 96%. Je kunt Tiki Fruits spelen op alle apparaten, dus zowel op de mobiele telefoon, tablet als op je desktop.

Tiki Fruits speelregels

Tiki Fruits speelt zich af op een eiland in de Stille Oceaan. Je vindt in Tiki Fruits een matrix van acht keer tien symbolen.

Je maakt een winnende combinatie wanneer je minstens vijf gelijke symbolen weet te bemachtigen. Hoe groter je de cluster weet te maken, hoe groter de uitbetaling in het spel zal zijn.

Op het speelveld kom je ook een Tiki Paal tegen. Deze kan jou helpen om combinaties weg te blazen die niet relevant zijn voor jou. Dit kan ervoor zorgen dat je tóch een winnende combinatie weet te maken.

Ook kom je een symbool-verwijderaar tegen in Tiki Fruits. Hoe meer symbolen je weet weg te blazen, des te meer ‘premium’ symbolen erover blijven. Deze feature kan ervoor zorgen dat de bedragen lekker op lopen!

Ook vind je in dit spel scatters. Met deze scattersymbolen vul je de bonusmeter die je boven in het spel ziet staan. Wanneer je deze vol hebt, ontvang je gratis spins.

Tiki Fruits thema en symbolen

Tiki Fruits heeft een mooi design, toffe graphics en leuke kleuren. De symbolen die het meest waardevol zijn in deze gokkast zijn de zevens. Met deze symbolen kun je tot maximaal zevenhonderd-zevenenzeventig keer je inzet terug winnen. Om dit te bereiken moet je een volledig cluster vol maken met dit symbool.

Met de sterren, dobbelstenen, diamanten en klok-symbolen kun je tot maximaal honderdvijfentwintig keer je inzet terug winnen.

De minst uitbetalende symbolen in dit spel zijn de fruitsymbolen. De fruitsymbolen die je in Tiki Fruits zijn de bekende symbolen zoals de druiven, meloenen, citroenen en kersen. Deze hebben een uitbetaling tussen de acht en zestien keer de inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

Tiki Fruits is een leuke gokkast die voor veel spanning en actie zorgt. De prijzen zijn flikt en zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel zit. Al met al heeft Red Tiger Gaming hier geweldig werk geleverd. Probeer Tiki Fruits uit en ontdek de prijzen die jij kunt winnen!

Ben je opzoek naar een andere gokkast, maar heb je inspiratie nodig? Probeer Fancy Fruits Crazy Chicken Shooter van Gamomat eens uit! De hoofdprijs in dit spel is flink, met honderdduizend euro!

Fancy Fruits Crazy Chicken Shooter heeft vijf winlijnen en je speelt deze gokkast al vanaf €0,10 cent per draai. De maximale inzet per draai voor deze gokkast is €100,-

Je maakt een winnende combinatie wanneer je minstens drie gelijke symbolen weet te bemachtigen.

Opzoek naar iets anders? Probeer dat Ultimate Hot eens uit! Je speelt in deze gokkast met de klassieke en bekende fruitsymbolen. De fruitsymbolen betalen goed uit en het is een alles of niets spel.

Je kunt Ultimate Hot al spelen voor slechts €0,05 cent per draai en deze gokkast is beschikbaar op de desktop en op mobiele apparaten, zoals je telefoon en tablet.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...