Ancient Script

door Red Tiger

Start het spel

RTP 95.03%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Ancient Script:

1 plays

Gokkast beoordeling

Ancient Script
RTP 95.03%
Volatiliteit MED

Ancient Script

Ancient Script is een video slot van Red Tiger Gaming met een populair en interessant mythisch thema. De gokkast neemt je mee terug de tijd in naar het tijdperk van de oude Egyptenaren.

Je kunt Ancient Script spelen met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en de maximale inzet per draai is €500,-. We schatten de variatie van deze video slot in op Medium.

Ancient Script speelregels

Je speelt Ancient Script op vijf rollen, drie rijen en het heeft tien vaste winlijnen. Voordat je begint met spelen zet je de munten in. Deze gokkast is geschikt voor gamers die klein willen inzetten, maar ook voor gamers die juist een flinke kans willen wagen. De RTP van Ancient Script is met 96,23% gemiddeld.

Ancient Script komt met verschillende extra’s. Zo vind je in het spel een expanding symbool, een gratis spins-feature en Wild en Scattersymbolen.

Het Scattersymbool in deze gokkast heeft twee functies. Het is namelijk ook gelijk het Wildsymbool én hiermee activeer je tevens de gratis spins.

Wanneer je drie of meer Scatter-Wild-symbolen weet te bemachtigen activeer je de gratis spins. Met drie van deze symbolen win je zes gratis spins. Tijdens deze gratis spins heb je bovendien de mogelijkheid om nog extra spins erbij te winnen.

Tijdens de gratis spins krijg je bij elke winnende combinatie ook te maken met het expanding symbool. Dit zorgt ervoor dat de gokkast nog leuker en spannender wordt!

Ancient Script thema en symbolen

Ancient Script neemt je mee het oude Egypte in. De symbolen zijn mooi opgezet en ook de achtergrond van het spel is hier op geïnspireerd.

De premium symbolen in Ancient Script zijn de pyramide. Deze is goed voor vijftig keer de inzet wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen. Het oog van Horus is ook eentje om in de gaten te houden, hiermee kun je namelijk tot veertig keer je inzet winnen. De Hekha en Nekhakhade is goed voor dertig keer de inzet en de minst hoog uitbetalende premium symbool is de Ankh, goed voor twintig keer je inzet.

De kaartsymbolen in het spel zijn de minst uitbetalende symbolen. Wanneer je deze weet te bemachtigen op één van de actieve winlijnen dan win je tussen de twee en acht keer je inzet.

Conclusie en vergelijkbare games

De gokkasten van Red Tiger Gaming die geïnspireerd zijn op het oude Egypte vallen ons nooit tegen. Ook dit is weer een pareltje van de ontwikkelaar. Er zijn flinke bedragen te winnen, zelfs al in het basisspel.

De maximale jackpot van deze gokkast ligt op tweehonderdvijftigduizend euro. Maar zelfs al win je dit niet, zal je nog verrast komen te staan met de leuke bedragen die je misschien wel weet binnen te halen.

Ben je al bekend met Book of Ra Magic? Dit is misschien wel het meest populaire slot die er online te vinden is. Dit is een vervolg op de al zo bekende Book of Ra en deze doet absoluut niet onder aan het origineel.

Je kunt Book of Ra Magic spelen met een minimale inzet van €0,01 cent en het maximale waarmee je per draai kunt spelen is €500,-. Naast de leuke extra’s en het spannende spel, is ook de jackpot met vijfduizend keer je inzet niet mis!

Om in de mythologische spellen te blijven hebben we nog eentje voor je. Legacy of Egypt is een video slot van Play’n Go die vol leuke extra’s zit. Je speelt Legacy of Egypt met een minimale inzet van slechts €0,30 cent per draai. De RTP is 96,50% wat net boven het gemiddelde ligt. Je speelt Legacy of Egypt op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...