Gonzo's Quest Megaways

door Red Tiger

Start het spel

RTP 94.66%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Gonzo's Quest Megaways:

1 plays

Gokkast beoordeling

Gonzo's Quest Megaways
RTP 94.66%
Volatiliteit HOOG

Gonzo’s Quest Megaways

Red Tiger Gaming heeft weer een enorme hit op hun naam staan met Gonzo’s Quest Megaways. Je kent Gonzo’s Quest waarschijnlijk wel van NetEnt, maar Gonzo’s Quest Megaways is de opvolger en één uit de reeks van Megaways.

Gonzo’s Quest Megaways is te spelen vanaf €0,10 cent per draai en heeft een maximale inzet van €20,- per draai. De RTP van deze gokkast is 96%. De jackpot in deze gokkast is niet mis, je kunt tot meer dan twintigduizend keer je inzet winnen.

Gonzo’s Quest Megaways speelregels

Gonzo’s Quest Megaways heeft een progressieve vermenigvuldiger en onderscheid zich hiermee van de andere Megaways video-slots. Elke keer dat je een winnende combinatie weet te maken, wordt de vermenigvuldiger hoger.

Ook vind je in dit slot Sticky Wilds. Deze blijven op de rollen zichtbaar, totdat je een winnende combinatie weet te maken.

Je speelt Gonzo’s Quest Megaways op zes rollen met zeven rijen. Zodra je een winnende combinatie weet te maken met de symbolen, verdwijnen deze symbolen van de rollen en wordt er plaats gemaakt voor nieuwe combinaties.

Opvallend is de ‘aardbeving feature’ in deze gokkast. Zo nu en dan begint je scherm te schudden en dit betekent dat je deze feature geactiveerd hebt. Alle laag uitbetalende symbolen worden verwijdert en alleen de premium symbolen, scattersymbolen en Wild symbolen blijven op de rollen zichtbaar.

Om de gratis spin functie te activeren is het van belang dat je drie of meer wildsymbolen van links naar rechts op de rollen hebt staan. Je kunt tussen de negen en achttien gratis spins winnen. Wanneer je deze feature geactiveerd hebt, zul je merken dat ook de vermenigvuldiger weer verhoogd, tot maar liefst vijftien keer!

Gonzo’s Quest Megaways thema en symbolen

Gonzo’s Quest Megaways zier er geweldig uit. De symbolen uit het iconische Gonzo’s Quest zijn ook in deze gokkast weer terug, maar dan in een fris en nieuw jasje. Het spel neemt je mee terug de tijd in naar de oude Maya’s. Samen met Gonzo ga je op onderzoek uit!

Je komt onder andere vogels, krokodillen, slangen en vissen tegen. Het Wild symbool in Gonzo’s Quest is het symbool met de vraagteken. Een ander symbool om goed in de gaten te houden is het ‘Health’ symbool, deze betaald namelijk flink uit!

Conclusie en vergelijkbare games

Gonzo’s Quest Megaways is een absolute topper. Red Tiger Gaming heeft hier een geweldig slot weten te leveren. De jackpot is flink en het spel is uitdagend. Je zult al gauw merken dat er leuke bedragen in deze gokkast te winnen zijn door de vermenigvuldiger die goed oploopt.

Al met al zit Gonzo’s Quest Megaways vol leuke extra’s om je volledig mee te nemen in het spel. Gonzo’s Quest Megaways is te spelen op alle apparaten.

Opzoek naar een andere gokkast? Neem eens een kijke in Karamba Clan. Microgaming heeft deze videoslot exclusief gemaakt voor Karamba. Karamba Clan speel je op negen actieve winlijnen en je kunt het spel spelen vanaf €0,09 cent per draai.

Karamba Clan zit vol leuke extra’s en het heeft een flinke jackpot. De RTP van deze gokkast is 96,1%.

Houd je van gokkasten met een ‘oud’ thema? Zeus twee is dan wellicht dé gokkast voor jou! Je speelt Zeus twee op vijf rollen, vier rijen en met vijftig vaste winlijnen. Deze gokkast is te speleb vanaf €0,40 cent per draai en de maximale inzet is €800,-.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...