Mega Pyramid

door Red Tiger

Start het spel

RTP 96.18%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Mega Pyramid:

1 plays

Gokkast beoordeling

Mega Pyramid
RTP 96.18%
Volatiliteit HOOG

Mega Pyramid

Red Tiger Gaming heeft een pareltje neer weten te zetten met Mega Pyramid. Deze gokkast neemt je mee naar Egypte waar je prachtige piramides en bijzondere farao’s tegenkomt.

Je kunt Mega Pyramid spelen vanaf €0,20 cent per draai en een maximale inzet van €20,- per draai. Het spel is beschikbaar op zowel de mobiele telefoon, tablet en desktop. De RTP van Mega Pyramid is 96,18% en we schatten de variatie in op Medium.

Mega Pyramid speelregels

Mega Pyramid neemt je mee het oude Egypte in. Het spel draait op een mega piramide die je op verschillende manieren zal doen verbazen. Je speelt Mega Pyramid op drie rollen, vijf rijen en dertig winlijnen.

Een bijzondere feature in deze gokkast is de ‘Pyramid Eye’. Deze kan op elk moment in het spel worden geactiveerd. Wanneer je dit geactiveerd hebt zal één van de symbolen veranderen tot een speciaal symbool om op deze manier flink wat winnende combinaties te maken.

Wanneer je drie of meer scattersymbolen weet te bemachtigen activeer je de gratis-spin functie. Maar voordat je deze functie start moet je een ‘speciaal symbool’ kiezen. Hiermee gaat de piramide nu aan de slag en je zult merken dat je op deze manier flink wat winsten kunt boeken.

Mega Pyramid thema en symbolen

In Mega Pyramid zijn ook de symbolen geïnspireerd op het oude Egypte. Zo kom je bijvoorbeeld Anubis, scarabeeën en permanenten rollen tegen. Het symbool dat het meeste waard is in dit spel is Anubis. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen loopt je winst op tot ruim vierduizend munten.

De symbolen die het minst waar zijn in Mega Pyramid zijn de kaart-symbolen.

Conclusie en vergelijkbare games

Mega Pyramid is een topper in deze categorie games. Het spel ziet er geweldig uit en het Egyptische thema is goed neergezet. De gokkast heeft een aantal leuke extra’s en de symbolen zijn goed neergezet. Al met al vinden wij dat Red Tiger Gaming hier een goede gokkast heeft weten neer te zetten.

De maximale winst die je kunt behalen in deze gokkast bedraagt vijfduizend keer de inzet. Je kunt Mega Pyramid ook uitproberen zonder direct te spelen met echt geld. Al is de minimale inzet slechts €0,20 cent per draai.

Zijn video slots met een mysterieus thema helemaal jouw ding? Neem eens een kijke in The Wish Master van NetEnt. Je speelt The Wish Master op vijf rollen, drie rijen en met twintig vaste winlijnen.

Deze video slot van NetEnt is enorm populair en dat is niet voor niets! Kom door het basisspel heen en je zult merken dat deze gokkast je uitdaagt. Je speelt The Wish Master vanaf €0,20 cent per draai en de maximale inzet is €100,- per draai. De jackpot is ongelimiteerd en kan dus flink hoog uitvallen!

Little Panda is een online videoslot van Endorphina met een enorm leuk thema en prachtige graphics. Je speelt Little Panda op vijf rollen en vier rijen. Er zijn in deze gokkast geen vaste winlijnen, je kunt winnende combinaties op allerlei manieren maken.

Je kunt Little Panda spelen vanaf €0,40 cent per draai. Opvallend is dat er drie inzet niveau’s zijn in dit spel, met een maximale inzet van €4,- per draai.

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...