Wilds and Pirates

door ZeusPlay

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP -

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Wilds and Pirates:

15 plays

Gokkast beoordeling

Wilds and Pirates
Volatiliteit MED

Wilds and Pirates

Wilds & Pirates is een videoslot ontwikkeld door Zeusplay, waarin een piraten-duo de hoofdrol speelt.

Je speelt Wilds & Pirates met een minimale inleg van €0,15 cent per spin en een maximale inleg van €30,- per spin. Wilds & Pirates is een lage variatie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 97%. Je kunt in deze gokkast tot maximaal duizend euro winnen.

Wilds & Pirates speelregels

Je speelt Wilds & Pirates op een reels van vijf keer drie en vijftien vaste winlijnen. Je maakt een winnende combinatie wanneer je ten minste drie gelijke symbolen weet te bemachtigen, van links naar rechts.

Het wild symbool van deze gokkast is tevens ook het scatter symbool. Wanneer je van dit symbool drie weet te bemachtigen, dan activeer je de Free Spins bonus feature. Voordat je deze bonus ronde ingaat moet je een keuze maken uit de twee piraten.

Kies je voor Bonny? Dan ontvang je tot acht gratis spins én één tot vijftien wild symbolen. Maar wanneer je voor piraat Morgan gaat, dan krijg je tot twaalf gratis spins én sticky wilds! Welke jij kiest, dat beslis je zelf.

Ook kom je in Wilds & Pirates een zogenoemde schatkaart feature tegen. Tijdens het basisspel kan deze feature op een willekeurig moment worden gestart. Er wordt nu een schatkaart gepresenteerd waarin je tot vijfenzeventig keer je inzet kunt winnen. Wanneer je de doodskop tegenkomt in de schatkaart, dan stopt deze feature.

Wilds & Pirates heeft ook een auto-play functie. Met deze functie krijg je de mogelijkheid om het spel automatisch te laten draaien, tot maximaal honderd spins. Wanneer je gebruik wilt maken van deze functie is het van belang dat je de auto-play functie eerst naar wens instelt.

Wilds & Pirates thema en symbolen

Het thema van Wilds & Pirates is geïnspireerd op twee piraten, genaamd Bonny en Morgan. Het design van de gokkast is een beetje cartoon-achtig opgesteld en is erg kleurrijk en oogt vrolijk. De piraten hebben een zeilboot toegeëigend en zijn opzoek naar een verborgen eiland waar flinke schatten verstopt zijn.

De laag uitbetalende symbolen in deze gokkast zijn de traditionele speelkaart symbolen en de bronzen en zilveren munten. De hoog uitbetalende symbolen zijn de piratenvlag, de haak en de schatkaart.

Het wild symbool komt alleen op de eerste derde en vijfde reels voor. Dit symbool vervangt alle andere symbolen en helpt je om winnende combinaties te maken. Maar dit symbool is tevens ook het scatter symbool en met dit symbool kun je de gratis spins feature activeren.

Conclusie en vergelijkbare games

Software ontwikkelaar Zeusplay heeft met Wilds & Pirates een origineel en vermakelijk videoslot afgeleverd die er geweldig uitziet en een prettige speelbeleving heeft. De lage variatie zorgt ervoor dat je al gauw kleinere bedragen bij elkaar weet te spelen. Het uitkeringspercentage is met 97% ook netjes. Dit ligt in ieder geval flink boven het gemiddelde!

Je kunt Wilds & Pirates ook eerst spelen via een gratis versie. Hiermee krijg je de mogelijkheid om het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Wilds & Pirates is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Het spel wordt zowel ondersteund in iOS en Android.

Een ander piraten gokkast die we aan je willen voorstellen is Pirates Plenty, een videoslot ontwikkeld door Red Tiger Gaming. Pirates Plenty is een medium variatie gokkast dat je speelt met een minimale inzet van €0,20 cent per draai en twintig winlijnen.

Je kunt in Pirates Plenty tot vijfduizend keer je inzet winnen. Het uitkeringspercentage is met 96,12% netjes op het gemiddelde. Daarnaast is deze gokkast beschikbaar op alle apparaten.

Ook ontwikkelaar Play’n Go heeft een piraten gokkast ontwikkeld, genaamd Jolly Roger. Je speelt Jolly Roger op een reels van vijf keer drie en met vijftien variabele winlijnen.

Je speelt Jolly Roger met een minimale inleg van €0,01 cent per draai. Dit is een medium variatie gokkast dat een RTP heeft van 94,98%. Je kunt in deze slotmachine tot tienduizend munten winnen.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...