Abby and The Witch

door ZeusPlay

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met Abby and The Witch:

5 plays

Gokkast beoordeling

Abby and The Witch
RTP 94%
Volatiliteit LAAG

Abby and The Witch

Abby and the witch is een online videoslot ontwikkeld door Zeusplay dat in 2020 uitgebracht werd, waarin Abby de boosaardige heks wilt stoppen van het kwaad.

Je speelt Abby and the witch vanaf €0,10 cent per draai en het maximale wat je kunt inzetten in deze gokkast is €30,- per draai. Abby and the witch is een lage variatie gokkast. Dit houdt in dat je al gauw leuke, maar kleinere bedragen kunt binnenhalen. Het uitkeringspercentage is met 96% op het gemiddelde.

Abby and the witch speelregels

Je speelt Abby and the witch op een reels van vijf keer drie met tien vaste winlijnen. Je komt in deze gokkast een aantal leuke features tegen. Je speelt de tien winlijnen met een minimale inleg van €0,10 cent. Dit houdt in dat je dan met €0,01 cent per winlijn al aan de slag kunt gaan.

Wanneer je drie heksen op de rollen weet te bemachtigen, dan activeer je de bonusronde. In deze bonusronde wordt je meegenomen naar de gratis spins waar je leuke bedragen kunt winnen. De gratis spins feature is tevens te re-triggeren.

Met drie heksen ontvang je vijf gratis spins. Maar wanneer je de spins weet te re-triggeren, ontvang je er nog zes gratis spins bij. Tijdens deze free spins feature is de heks bovendien het meest belangrijke symbool. Zij kan alleen op de vijfde rol terecht komen en kan dan een expanderend wild symbool worden.

Abby and the witch heeft bovendien ook een auto-play functie. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel automatisch te laten draaien. Indien je gebruik wenst te maken van deze functie is het enorm belangrijk dat je de opties hiervan naar eigen inzicht instelt.

Abby and the witch thema en symbolen

Abby and the witch speelt zich op een een transparante reels waar je op de achtergrond een zwart-witte begraafplaats ziet. Abby is een jong meisje met een grote glimlach die vrolijk in het spel rond dartelt.

De heks daarentegen ziet er niet zo vrolijk uit. De heks heeft een groene huid en een grote gepunte neus en een zwarte hoed.

De laag uitbetalende symbolen van deze gokkast zijn de standaard kaart-symbolen. Deze kaart symbolen zijn in het zwart wit afgebeeld.

De medium symbolen zijn de ketel en pompoen, deze leveren je maximaal tien keer de inzet op. Wanneer je vijf keer het Abby symbool weet te bemachtigen, dan is dit goed voor veertig keer je inzet.

Het bonussymbool is de heks. Zij is zowel het wild symbool als het scatter symbool. De heks komt alleen op de tweede, derde en vierde rol voor in het basisspel. Maar in het bonusspel komt alleen op de vijfde rol voor. Daarnaast zorgt het heks-symbool ook voor een uitbetaling. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen, levert dit je tachtig keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Abby and the witch is een vermakelijk een mooi neergezette gokkast met een spookachtig, Halloween thema. Abby and the witch is een lage variatie gokkast waarin je tot achthonderd keer je inzet kunt winnen.

Abby and the witch is bovendien ook gratis te spelen, middels een demo-versie. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met echt geld aan de slag gaat. Daarnaast is Abby and the witch beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

The Best Witch is een online gokkast ontwikkeld door iSoftBet, dat al wat ouder is. The Best Witch draait om twee heksen die met elkaar de strijd aan gaan. De ene heks is de goede heks en de andere heks een kwade.

Je speelt The Best Witch vanaf €0,15 cent per draai en je kunt onbeperkt winnen. The Best Witch heeft een medium variatie en een RTP van 95,01%. Je speelt deze gokkast op alle apparaten.

Software ontwikkelaar Stakelogic heeft een videoslot genaamd The Book. Dit is een hoge variatie gokkast dat enorm veel bonus features heeft en waarin je tot wel zeventigduizend euro kunt winnen.

Je speelt The Book met vijftien winlijnen en een minimale inzet van €0,10 cent per draai. Speel ook deze gokkast eens!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...