Trojan Horse

door ZeusPlay

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94%

Volatiliteit HOOG

Vlag

Nederlandse casino’s met Trojan Horse:

22 plays

Gokkast beoordeling

Trojan Horse
RTP 94%
Volatiliteit HOOG

Trojan Horse

Trojan Horse is een online videoslot ontwikkeld door Zeusplay dat een vrolijk en kleurrijke uitstraling heeft en een bijzonder opgezet thema bevat.

Je speelt Trojan Horse met een minimale inzet van €0,10 En een maximale inzet van €100,- Per draai. Trojan Horse is een medium tot hoge variatie slot waarin je tot maximaal honderdvijftigduizend euro kunt winnen.

Trojan Horse speelregels

Je speelt Trojan Horse op een reels van vijf keer drie en negen winlijnen. Voordat je begint met spelen stel je het spel eerst naar wens in. Dit doe je door een inzet te plaatsen op de winlijnen. Aan de linkerkant van het scherm kun je overigens ook meer informatie verkrijgen over het spel.

Je vindt in Trojan Horse ook een auto-play functie. Met deze functie krijg je de mogelijkheid om het spel automatisch te laten draaien. De auto-play functie heeft minimaal tien automatische spins en maximaal duizend automatische spins. Indien je gebruik wilt maken van deze functie is het wel van belang om deze eerst naar eigen wens in te stellen.

Het wild symbool is het Trojaanse paard. Dit symbool vervangt alle andere symbolen, behalve de scatter symbolen. Dit symbool helpt je om winnende combinaties te maken én is bovendien ook nog eens een geldprijs waard. Met het Trojaanse paard activeer je bovendien ook de gratis spins feature.

Wanneer je drie keer het bonussymbool hebt weten te bemachtigen, dan neemt het spel je mee naar de gratis spins feature, je krijgt nu tien gratis spins. Er wordt nu willekeurig één symbool gekozen en dit wordt het speciale symbool tijdens de gratis spins. Als dit speciale symbool tijdens de free spins op de rollen terecht komt, dan win je een flink bedrag! De gratis spins feature is ook te re-triggeren.

Trojan Horse thema en symbolen

Trojan Horse heeft een cartoon-achtige uitstraling en is geïnspireerd op het Paard van Troje. De hoog uitbetalende symbolen zijn onder meer het Trojaanse paard, wat overigens ook het bonussymbool is van deze gokkast, de soldaten en de helmen en pijl en boog.

Het wild symbool en het bonussymbool is het zelfde symbool en dit symbool kan bovendien flinke bedragen opleveren. Al win je de écht flinke bedragen vooral tijdens de gratis spins feature.

Conclusie en vergelijkbare games

Trojan Horse is een goed neergezet spel waarin Zeusplay de nodige aandacht aan besteedt heeft. Het spel is vermakelijk en er zijn bovendien ook goede bedragen te winnen.

Het spel is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten. Ook vind je van Trojan Horse een gratis versie. Met deze gratis versie krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen, voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Trojan Horse is een medium tot hoge variatie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 94%.

IGT heeft ook een videoslot ontwikkeld waarin dit thema centraal staat, genaamd Treasures of Troy. Je kunt in deze slotmachine ervoor kiezen om met vaste winlijnen te spelen, maar ook met het Win all Ways mechanisme.

Je speelt Treasures of Troy met een minimale inzet van €0,40 cent per draai. Afhankelijk van welke keuze je hebt gemaakt, ligt de RTP tussen de 92,90% en 95,03%. Treasures of Troy is een medium variatie gokkast dat beschikbaar is op alle apparaten.

Software ontwikkelaar Play’n Go heeft Enchanted Meadow uitgebracht. Een videoslot dat een sprookjesachtig elfjes thema heeft in een heus fantasie-thema. Je speelt Enchanted Meadow op een reels van vijf keer drie en er zijn vijf inzet mogelijkheden.

Je speelt Enchanted Meadow met een minimale inzet van €0,15 cent per draai. Deze gokkast heeft een medium variatie en een RTP van 96,18%, speel ook deze gokkast eens!

Evi Schreurs
Gokkast recensie door:
Veeg alsjeblieft omhoog...