The Explorer's Quest

door ZeusPlay

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 93.7%

Volatiliteit LAAG

Vlag

Nederlandse casino’s met The Explorer's Quest:

19 plays

Gokkast beoordeling

The Explorer's Quest
RTP 93.7%
Volatiliteit LAAG

The Explorer’s Quest

The Explorer Quest is een online videoslot ontwikkeld door Zeusplay dat zich afspeelt in de tijd van de oude Egyptenaren.

Je speelt The Explorer Quest met een minimale inleg van €0,10 cent per spin en je kunt tot maximaal €3,- inleggen. The Explorer Quest is een lage variatie gokkast dat een uitkeringspercentage heeft van 94%. Je kunt in The Explorer Quest tot maximaal honderdvijftigduizend euro winnen.

The Explorer Quest speelregels

Je speelt The Explorer Quest op negen rollen met drie rijen en tien vaste winlijnen. Een winnende combinatie maak je wanneer je ten minste drie gelijke symbolen op de rollen weet te bemachtigen. Je komt in The Explorer Quest ook twee interessante bonus features tegen.

De eerste bonus feature die we willen uitlichten is de Free Spins Feature. Deze activeer je wanneer je minimaal drie scatter symbolen weet te bemachtigen. Wanneer dit je gelukt is zal de archeoloog de verborgen mummie vinden en een speciaal symbool naar voren laten komen. Voordat je begint met de Free Spins bonus feature wordt er dus eerst een speciaal symbool gekozen en dit symbool neem je vervolgens mee de feature in.

Wanneer dit speciale symbool tijdens de free spins op de rollen terecht komt, zal deze expanderen en hopelijk flinke bedragen binnen slepen!

Met drie scatter symbolen krijg je vijf gratis spins, hoe meer scatters, hoe meer gratis spins je zal ontvangen. Dit kan oplopen tot twintig gratis spins. Maar, je kunt deze gratis spins ook nog re-triggeren wanneer je weer drie scatter symbolen weet te draaien.

Een andere feature die je tegen komt in The Explorer Quest is de Bonus Ronde. Wanneer je twee schatkisten weet te bemachtigen op de derde en zevende reel, dan wordt deze bonus feature geactiveerd. Je krijgt in deze bonus feature de mogelijkheid om tot wel vijfhonderd keer je inzet te winnen.

Je komt in treasure chests ook een auto-play functie tegen. Deze functie biedt de mogelijkheid om het spel automatisch te laten spelen. Je kunt de auto-play functie tot honderd spins automatisch laten draaien. Indien je hier gebruik van wilt maken is het van belang dat je deze eerst naar wens in stelt.

The Explorer Quest thema en symbolen

The Explorer Quest is geïnspireerd op de oude Egyptische mythologie. Er zijn vele spellen uitgebracht in ditzelfde thema en dit is én blijft toch altijd een favoriet.

De laag uitbetalende symbolen in deze gokkast zijn de traditionele speelkaart-symbolen. De symbolen die beter uitbetalen zijn onder meer de schatkist, de scarabee, de archeoloog en de tas.

Het wild symbool en het scatter symbool zijn één en hetzelfde symbool. Dit symbool fungeert als wild symbool om je op deze manier te helpen winnende combinaties te maken én tevens als scatter symbool, waarmee je de free spins bonus feature kunt activeren.

Conclusie en vergelijkbare games

The Explorer Quest is een vermakelijk slot met een lage variatie waarin je al snel leuke bedragen binnen kunt halen. Het spel is door Zeusplay netjes ontworpen en ziet er grafisch goed uit. Het spel is spannend en vermakelijk.

The Explorer Quest is te spelen op zowel de desktop als op mobiele apparaten en wordt ondersteund door zowel iOS en Android.

Een andere gokkast die we aan je willen voorstellen is Book of 99, een videoslot ontwikkeld door Relax Gaming dat je speelt op een reels van vijf keer drie en met tien vaste winlijnen.

Je speelt Book of 99 met een minimale inzet van €0,10 cent per draai. Wat deze gokkast speciaal maakt is het enorm hoge uitkeringspercentage van maar liefst 99%! Dit zie je niet vaak in de online gokkasten. Bovendien kun je ook flinke bedragen winnen, tot wel ruim twaalfduizend keer de inzet. Probeer ook Book of 99 eens uit!

Software ontwikkelaar NetEnt heeft The Legend of Shangri-La ontwikkeld. Je speelt deze gokkast middels het cluster pay mechanisme. Dit houdt in dat je een winnende combinatie maakt wanneer je ten minste vijf gelijke symbolen in een cluster weet te bemachtigen.

Je speelt The Legend of Shangri-La met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en je kunt ongelimiteerd winnen in deze medium variatie gokkast. The Legend of Shangri-La is beschikbaar op alle apparaten.

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...