Amun's Book

door ZeusPlay

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 94.14%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Amun's Book:

5 plays

Gokkast beoordeling

Amun's Book
RTP 94.14%
Volatiliteit MED

Amun’s Book

Amun’s book is een online gokkast ontwikkeld door Zeusplay dat geïnspireerd is op de oude Egyptische mythologie en onderdeel is van de NXG lijn van deze software ontwikkelaar.

Je speelt Amun’s book met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet mogelijkheid van €15,- per draai. Je kunt in Amun’s book tot ruim zevenduizend keer je inzet winnen en het heeft een uitkeringspercentage van 94%.

Amun’s book speelregels

Amun’s book speel je op een reels van vijf keer drie met tien vaste winlijnen. Amun’s book is een medium variatie gokkast waar enkele leuke en spannende features in verwerkt zijn.

Het boek is zowel het wild symbool als het scatter symbool. Dit symbool helpt je om winnende combinaties te maken, omdat het alle andere symbolen kan vervangen. Tevens kan dit symbool je ook meenemen naar de bonusfeature van het spel.

Wanneer je drie van deze symbolen weet te bemachtigen dan activeer je de gratis spins feature, je ontvangt nu ten minste tien gratis spins. Je kunt tijdens deze ronde ook de free spins re-triggeren. Maar voordat je de gratis spins in gaat is het de bedoeling dat er één speciaal symbool gekozen wordt. Dit symbool kan dan vervolgens op alle rollen terecht komen en wanneer dit gebeurt zal deze expanderen, waardoor je flinke bedragen kunt binnen slepen.

Amun’s book thema en symbolen

Het thema van Amun’s book is geïnspireerd op het oude Egypte en het spel is een vervolg op de reeks uit de gelijknamige slots die verschillende software ontwikkelaars al hebben uitgebracht.

Het spel speelt zich af in een oude tombe en je gaat samen met de vrouwelijke avonturier naar de verborgen schatten.

De laag uitbetalende symbolen uit deze gokkast zijn de traditionele kaart-symbolen. Deze symbolen betalen tussen de één en tien keer de inzet uit.

De scarabee en Isis kunnen tot maximaal vijfenzeventig keer je inzet terug geven, wanneer je er ten minste vijf van weet te bemachtigen. De farao levert je in een combinatie van vijf tot tweehonderd keer de inzet op.

De avonturier is naast het bonussymbool het hoogst uitbetalende reguliere symbool. Dit symbool kan tot wel vijfhonderd keer de inzet opleveren.

Het bonussymbool is het boek. Dit is naast dat het zowel het wild en scatter symbool is, ook een geldprijs waard. Wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen activeer je de bonus ronde én levert het je tweehonderd keer de inzet op.

Conclusie en vergelijkbare games

Amun’s book is een videoslot uit de bekende book of slots. Deze doet zeker niet onder en het is een vermakelijk en spannend spel waarin je bovendien ook nog eens leuke bedragen kunt winnen. Amun’s book is een medium variatie gokkast dat beschikbaar is op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Er is ook een gratis versie te vinden an deze gokkast. Met de gratis versie krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens uit te proberen voordat je met daadwerkelijk geld aan de slag gaat.

Novomatic heeft Book of Ra Deluxe uitgebracht. Dit is de opvolger van de allereerste Book of Ra slot. Deze gokkast heeft een enorm hoge variatie en je kunt tot wel een half miljoen euro binnen slepen.

Je speelt Book of Ra Deluxe met een minimale inzet van €0,40 cent per draai en tien winlijnen. De RTP is met 95,1% hoger dan het origineel, maar nog altijd nét iets onder het gemiddelde. Deze gokkast is beschikbaar op alle apparaten.

Playtech heeft Midnight Wilds ontwikkeld, wat volledig in het teken staat van het bijzondere noorderlicht. Midnight Wilds heeft een winters thema en je speelt met ruim tweehonderd manieren om winnende combinaties te maken.

Inzetten in mogelijk vanaf €0,05 cent per draai en je kunt tot vijfhonderd keer je inzet winnen. Speel ook deze gokkast eens!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...