Wild Charger

door ZeusPlay

Dit is slechts een demo en het is gratis om met deze gokkast op deze site te spelen. Er wordt geen echt geld gebruikt.

Start het spel

RTP 93.7%

Volatiliteit MED

Vlag

Nederlandse casino’s met Wild Charger:

5 plays

Gokkast beoordeling

Wild Charger
RTP 93.7%
Volatiliteit MED

Wild Charger

Wild Charger is een online videoslot ontwikkeld door Zeusplay dat je volledig onder stroom weet te zetten en werd in 2020 uitgebracht.

Je speelt Wild Charger met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en het heeft een maximale inzet van €3,- per draai. Het uitkeringspercentage van deze gokkast bedraagt 94%. Wild Charger is beschikbaar op zowel de desktop als op mobiele apparaten.

Wild Charger speelregels

Je speelt Wild Charger op een reels van vijf keer drie met tien winlijnen. Wild Charger heeft een hoge variatie en je kunt in deze slotmachine tot maximaal twaalfduizend keer je inzet winnen.

De bliksemschicht is in deze gokkast het bonussymbool dat meerdere functies heeft. De bliksemschicht is namelijk onder andere ook het wild symbool. Dit symbool vervangt alle andere symbolen en helpt je op deze manier om winnende combinaties te maken. Maar dit is niet alles wat het symbool voor je kan betekenen!

Wanneer dit wild symbool als een donderslag bij heldere hemel op de reels terecht komen kan deze ook transformeren tot een Charging Wild symbool, waarmee je een gratis re-spin ontvangt. Na de gratis spins ontpopt dit symbool tot een expanderend symbool én geeft je daarnaast nog eens een extra spin cadeau.

Wanneer je dit wild symbool met een fikse donder op de tweede, derde én vierde rol weet te bemachtigen, dan levert dat ook nog eens een lekker bedrag op.

Wild Charger thema en symbolen

Het thema van Wild Charger is een uniek samengesteld thema waarin elektriciteit de hoofdrol speelt. Je komt allerlei verschillende symbolen tegen die stuk voor stuk geïnspireerd zijn op dit thema.

Het bonussymbool is de bliksemschicht en wanneer je hiervan vijf weet te bemachtigen op een actieve winlijn, levert dit je twaalfduizend keer de inzet op. Dit is tevens het hoogst uitbetalende symbool van de gokkast.

Ook kom je batterijen tegen, deze zijn goed voor ruim zevenduizend keer de inzet, wanneer je er vijf van hebt weten te bemachtigen.

Een ander goed uitbetalend symbool is de koelventilator, deze kan je tot maximaal vierduizend keer de inzet terug geven.

De lijnen, driehoeken en vierkantjes die je tegenkomt in het spel betalen tussen de driehonderd en negenhonderd keer de inzet uit.

Conclusie en vergelijkbare games

Wild Charger heeft een bijzonder thema wat lekker speelt en waarin je echt flink kunt winnen. De hoge variatie zorgt ervoor dat de uitbetalingen groot zijn, maar dat het wel even kan duren voordat je daadwerkelijk iets wint.

Er is ook een gratis versie te vinden van Wild Charger. Hiermee krijg je de mogelijkheid het spel eerst eens gratis uit te proberen voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Wild Charger heeft tevens ook een auto-play functie. Deze functie kan het spel automatisch laten draaien. Wanneer je gebruik wilt maken van deze functie is het wel belangrijk dat je deze eerst naar wens instelt.

Een andere hoge variatie gokkast die we aan je willen voorstellen is er eentje van Play’n Go, genaamd Gemix 2. Dit is het vervolg op de al immens populaire Gemix. Je speelt Gemix 2 op een reels van zeven keer zeven en winnende combinaties maak je door clusters te vormen van ten minste vijf gelijke symbolen.

Je speelt Gemix 2 met een minimale inzet van €0,10 cent per draai en je kunt in deze gokkast tot maximaal zevenduizend keer je inzet winnen. De RTP is met 96,26% netjes op het gemiddelde.

Blueprint Gaming heeft een videoslot uitgebracht, genaamd The Goonies. The Goonies is een piratenslot dat een medium variatie heeft en dat je speelt met twintig winlijnen.

Je speelt The Goonies met een minimale inleg van €0,10 cent per draai en je kunt tot wel tienduizend keer je inzet terug winnen. Probeer ook The Goonies eens uit!

Evi Schreurs
Veeg alsjeblieft omhoog...